Pc kapalıyken fare ışığı yansın

Uğurcan Gürler

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
235
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim ışıklı bi farem var ve ben renklerini çok seviyorum ve bilgisayar kapalıykende yansın istiyorum. Biraz araştırma yaptım bazı anakartlar destekliyomuş bazıları da anakartta bi portun yerini değiştirmem falan yazıyodu ama her siteye güvenemediğimden sizlere soruyorum yardım ederseniz sevinirim.
Anakart:Asus p5kpl-am se
 
Anakartımız aynı, internette ufak bir araştırma yaptım. Bazı anakartlarda sistem kapalıyken tuşlara özellik atana biliyormuş. Örneğin, bir arkadaş sistemi mouse ile başlattığını yazmış. (Bana pek olabilir gibi gelmedi.) Eğer doğruysa böyle bir şey yapman durumunda anakartın sisteme elektrik gönderir. Doğal olarakta istediğin şey gerçekleşmiş olur. Ama dediğin şey yeni model anakartlarda olur. Yani yeni arayüze sahip anakartlarda ama senin elindeki anakart sanırım 2009 model.
 
Laptop'ımda kablosuz klavye'nin alıcısını takılı bıraktığımda USB portlarında enerji oluyordu ama çıkardığımda olmuyordu.
 
Asus M5A99x Evo anakartım, Razer Blackwidow 2014 klavye ve Razer Taipan Battlefield 4 Edition mouse' um var. Bilgisayarı kapadıktan sonra Klavyenin ve - veya mouse' un herhangi bir tuşuna basınca ışıklar bir sonraki bilgisayar açılışına kadar yanıyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı