Playstation 4 için monitör önerisi

exu

Hectopat
Katılım
27 Mart 2016
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar elimde bu monitör var AOC - The Worldwide Leader in HD Television and Monitor Display Manufacturing HDMI girişi olmadığı için DVI-D-HDMI kablosu almıştım. Dün deneyerek cihazı monitöre bağladım görüntü aldım görüntü gayet iyiydi ama ufak bir şeyi atlamışım benim monitörüm de hoparlör yokmuş :) Bende kola kulaklık hatta hoparlör bile takarak sesin gelip gelmeyeceğini denedim ama ses gelmedi. PS4 daha yeni aldım yani acemiyim monitör almadan ses alabileceğim bir yol varsa öncelikle onu söylemenizi tercih ederim eğer öyle bir şey mümkün değilse monitör önerilerinizi bekliyorum bütçem 400-600 TL şimdiden herkese teşekkür ederim :)

Bu arada almayı düşündüğüm monitör : VIEWSONIC 21.5" VA2265SMH MULTIMEDYA HDMI LED MONİTÖR

Birde PS4 için IPS Monitör alınır mı? Alınıyorsa bu ikisi nasıldır arkadaşlar?

LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör ( Bunda hoparlör var mı belirtilmemiş ama LG'nin kendi sitesinde kulaklık çıkışı olduğu belirtilmiş )
LG 25" 25UM58 Full HD Ultra Wide IPS Monitör ( IPS-LED Bunda da hoparlör var mı belirtilmemiş o yüzden emin değilim )
 
Son düzenleme:
Hocam eski monitörde nasıl çalıştırdın? Benim de hdmi girişi olmayan monitörüm var. 1600x900 çözünürlükte ve dvi çıkışı var kablo aldım olmadı.
 
1920x1080 , senin monitöründe çözünürlükten dolayı çalışmadığını düşünmüştüm ama yabancı forumlardan baktım 1600x900 de VGA-HDMI dönüştürücü ile çalıştıranlar varmış
 
Aynen çözünürlükten dolayı olmadı büyük ihtimal. Vga ile olduğunu duymuştum ama ps4'ü vga bağlamak da biraz tuhaf gelmişti:) o zaman tv ile haftasonları devam:) sağol hocam yardımın için:)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı