İnceleme Desperados 3 (PS5 kısa inceleme)

shelyshelly20

Centipat
Katılım
30 Mart 2023
Mesajlar
26
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun hakkında bir şeyler yazmak istedim ama ne yazacağımı bir süre bulamadım. Her yazacak şey bulamadığımda, oyunu bir kez daha bitirdim :) Baktım bu iş çok uzayacak en sonunda bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm ve başlıyorum; oyun tek kelime ile efsane... Gerçek zamanlı strateji oyunları seviyorsanız, çok fazla seçeneğinizin olmadığını biliyor olmalısınız. Desperados 3'te bu tarz gerçek zamanlı strateji oyunları içindeki en iyi seçeneğiniz.
Desperados 3, vahşi batı teması ile karşımıza çıkıyor. Açıkçası vahşi batıyı çok iyi yansıttıklarını söyleyebilirim. Oyunun kurgusuna diyecek zaten bir şey bulamıyorum. Hikaye anlatımına da tam puan verdikten sonra, ses ve grafiklerinde tür için gayet yeterli olduğunu söyleyebilirim. Oyunu ortalama bir oyuncu olarak, 12 13 saat gibi bir sürede bitirdim. Alışkanlıktan olsa gerek her bölümü haritayı ter temiz etmeden bitiremiyorum. Bundan dolayı bendeki oyun süresi 12 13 saatleri buldu. Sizde bu sürenin daha aşağıya inmesi muhtemeldir. Bu sürelerde oyunu bitirmekten, kesinlikle şikayetçi değilim. Her saniyesinden çok keyif aldığımı açıkça belirtebilirim.

1*t0OqXDseCTpQZX_iC3Ntgw.jpg


Oyun esnasında karakterlerin birbirileri hakkında yaşadıkları çelişkiler, ikilemler, diyaloglar hepsi oyuna güzellik katmış. Karakterlerin fiziksel motorları, çok orijinal. Oyunun zorluğu, çok iyi ayarlanmış. Bundan dolayı oynarken bu ne diyemiyorsunuz. Bölüm tasarımları, karakterlerin farklı özellikleri, oyunu herkes için çok farklı çözümlerle bitirmeye imkan tanıyor. Bundan dolayı tek çözümden bahsedemiyoruz. Bu da tekrar tekrar oynama konusunda epeyi bir yardımcı oluyor. Bunun yanında ilk defa bu türü gamepad ile oynadım. Bu rahatlığı gördükten sonra türü oynarken bir daha klavye fareye dokunmam bilesiniz.

Son olarak, desperados 3 benim için gerçek zamanlı strateji oyunlarının başyapıtıdır. Türü seven ve sevmeyen, herkesin keyif alacağına inanıyorum. Bu yüzden kesinlikle tecrübe edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyunu çok övüp, gözünüzde itici hale getirmek istemediğimden dolayı burada bitiriyorum.

Herkese iyi eğlenceler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pc de kurulu da hala başlamadık, bakalım başlıcaz bir ara :) Eski commandosculardan olduğumuzdan dedim bunu da deneyelim.İnceleme için teşekkürler bu arada.
O zaman kesinlikle oynamanız gerek Commandosunda üstüne koymuşlar. Bunun da yenisi geliyor bu arada Shadow Gambit: The Cursed Crew, yazın listeye :)
 

Geri
Yukarı