400 TL Kulaklık Önerisi

KadirSMZ

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
851
Çözümler
1
Yer
Karabük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller arkadaşlar. Ben maksimum 400 TL olmak üzere bir oyun kulaklığı almak istiyorum. Ama piyasada 250-400 lira arası çok fazla çeşit kulaklık var. Ama hangisi fiyatına göre en üst performansı veriyor? Ya da 250 liraya almak yerine 350 liraya bir kulaklık alsam vereceğim 100 liraya değer mi?

Düşündüğüm kulaklıklar:

Steelseries Siberia V2 Kırmızı Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Steelseries Siberia 200 Yeşil Oyuncu Kulaklığı Fiyatı
SteelSeries Siberia v3 Oyuncu Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı
Logitech G430 Gaming Kulaküstü Kulaklık 981-000537 Fiyatı
Kingston HyperX Cloud Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı
Asus Orion PRO Kulaküstü Siyah Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Asus Orion Echelon Kulaküstü Siyah Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Kingston HyperX Cloud II Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Bunların bazıları 7.1 destekliyor, bazıları ise desteklemiyor. Ama fiyat olarak aynı segmentte bulunuyorlar. Oyuncu kulaklığı illa ki 7.1 mi olmalı? Bir de bu Asus markalı olanlar çok kafamı karıştırdı. Sadece renkleri değişiyor gibi ama fiyatları da değişiyor (daha çeşit vardı Asus eklemedim).

Evet arkadaşlar 400 lira limitim var. Sırf bunu alabilmek için kredi çektim. O yüzden paramın boşa gitmesini hiç istemem. Sizce hangisini almalıyım?
 
Vergi belge vs uğraşmak istemiyorum ama illaki ''şunu almazsan çok şey kaybedersin'' diyeceğin bişey varsa Amazon'dan at ona da bakalım.
Vergi ile falan uğraşmıyorsun. Sen siparişi verirken orada toplam tutar yazıyor. Eğer vergi yok görünüyorsa ve gümrüğe takılırsa amazon karşılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı