Yeteneksiz oyunculardan bıkma

SLauGHTeRTR

Kilopat
Katılım
21 Ekim 2015
Mesajlar
962
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu mmr sıfırlama var mı ? Varsa nasıl yapılıyor bilen var mı ? 3000 ranked'ten 2600 düştüm. Hep yenilgi sıkıldım artık.

Birde hangi server'da oynuyorsunuz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
West'de oynamanı öneririm. En azından Ruslardan kaçınmış olursun. Bu seviyede MMR almak için ise metadaki güçlü kahramanlara abanman lazım.
 
MMR sıfırlama gibi bir durum yok gerçi en son yayınlanan compendium'da 40 maç oynaman şartıyla sana yeni verilen MMR ile eski MMR'ını değiştirebiliyorsun fakat benim ki değişmedi tam olarak sistemi anlamadım. Ben genelde otomatik region seçiminde bulunuyorum bazen Rusya server'ında bile kaliteli oyuncular olabiliyor tamamen şans bence DotA güzel bir oyun fakat community olarak pek kaliteli sayılmaz ve bu bir noktadan sonra gerçekten insanın oyuna saygısını ve sabrını köreltmesine neden oluyor.
 
Benim düşüncem yeteneksiz oyuncu yoktur, olması yerde ve olmak istediği yerde bulunmayan oyuncu vardır.

Konuya geçersek West' e geçmenizi tavsiye ederim. Ama West' te oyun bulmama sıkıntısı var.(ranked)
 
2013 beri dota 2 oynuyorum. Her sene ara veririm bir kaç ay sonra yine baslarım.

Harita kontrolü kimse yapmıyor. 75 gold tp alan yok. O yüzden boşu boşuna ölüyorlar. Karsı takıma ex gold ve farm imkanı veriyorlar.

Pick yapmayı bilmiyorlar. Gereksiz saçma sapan pickler alıyorlar.

Heroları combolamayı bilmiyorlar.

Adam silencer almış. Diyor ki bir kişi için ultimi atamam :D O bir kişi de anti mage kesmek için at diyorum. Yok olmaz.

Ama karsı takımda ne zaman sup görsem adamlar sadece benim için tüm ultilerini harcıyorlar. Beni kesmek için support dediğin budur.

Ortalama vuruşum 300 den 250 düştü. Nedeni en iyi herolarımla kaybetmem. Bu sefer compendium bile almadım normalde hep alırdım görev yapmak zevkli olurdu.

RUNE Kontrolu yapmıyorlar. Mid oyucuları eziliyor. Oyunda pick ekranı gelince direk Me mid Please yazmları ama ezilerek yenilmeleri.

5ws1 oyun kazanamamam da ayrı bir konu. Ranked kasamıyorsun bu yüzden.

Anti mage alsan karsı taraftan 3 kişi orcid kasması. :D Anti mage 20 dk farm isteyen bir hero ki. Cok zor.

Necroların dagon artı ulti combosunun aşırı derece saçma bulmam. 1 itemle oyun kazanıyor.

1200 Winim var ama ne zaman Feedleyen birinin Profiline baksam. 15 oyun özel oyunlara girmiş insanların gelmesi böyle bir insan oyunu trollemeye giriyor. Biraz adaletlli sistem olması gerekiyor.

Mac arama sisteminin dengesiz olması.

Daha yazarım ama saten sizde dolusunuz benim gibi :D
 
Yeteneksiz oyuncuları hayatım boyunca hiç reportlamadım reportlamam. Bu onun hatası değildir ama tabi insanı deli edenler var mesela bi maçta carry kasarken yanımda son vuruşlarımı alan, lane i iten, kurye, göz, dust, pull desen 0 olan bi dazzle vardı :D
 
3 skili last hit çalmak için atanlar var. Dota 2 tek basına saçma bir oyun.

Mirana var. Sand king midde eziliyor. Ancientlerine gidiyor. Orda oyun bitene kadar jungle yapıyor ve gege veriyor. Sonra olan senin Ranked oluyor. -24 yiyorsun. 2 haftadır dota 2 oynamıyorum. Kafam rahat :)
 
Dota'dan anlamam ama yeteneksiz de olsa oyuna para verdiyse oynamak herkesin hakkı :) Ben yeteneksiz olsamda oyuna para verdiysem kimse bana karışamaz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı