Youtube hızlı download kapatma

Arseyus

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
774
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamün Aleyküm. Konuyu yanlış yere açtıysam moderatör arkadaş kusura bakmasın. Soruna dönecek olursak youtube'nin videoları hızlı şekilde doldurması. Biliyorsunuz ki AKK var dolayısıyla bu kota durduk yere israf oluyor. Mesela facebook'ta bir video izlendiğinde izlenilen video sadece izlediğin kadar download ediliyor fakat youtube durum aynı değil. Mesela bir HD görüntü açıyoruz 1 dakika girişi seyrettikten sonra kalan kısmını izlemiyoruz fakat biz 1 dakika o videoyu izleyip kapattıktan sonra 16 veya 24 mbit üstü internetimiz aynı zamanda çoktan 5-6 dakika'ya kadar download yapmış oluyor bu da izlemediğimiz görüntü için kotaya yansıyor. Kısacası demek istediğim bunun önüne nasıl geçebiliriz? Akıllı bir program var mıdır? Eklenti felan da olabilir maksat youtube izlediğimiz videolar ne takılsın nede hızlı şekilde download etsin.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
 
Youtube dediğiniz şeyi zaten yapıyor. Böyle yaparak sunucularını rahatlatıyorlar. Bir videoyu açıp, durdurup bekleyin. Bir süre sonra indirme işlemi yapmadığını göreceksiniz.
 
Kademe kademe ilerlemiyor bende. Hd bir görüntü 2 dakika ilerlemişse 8 dakikaya kadar download ediliyor eğer 4 dakika'da isem 16 kadar ilerliyor. Fakat facebook'ta durum böyle değil sadece izlediğin kadar kota gidiyor youtube gibi uçmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı