Camtasia Studio 8 çalışmıyor

Ztax

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2014
Mesajlar
513
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Camtasia Studio 8 kullanmak istiyorum. Sistem gereksinimlerini bilgisayarım karşılıyor. Camtasia Studio'nun dosya konumunu açıp Cam Recorder ile ekran videosunu çekebiliyorum.
hay.PNG


Ama videoyu düzenlemek için Camtasia Studio'yu açamıyorum. Net Framework 4 de yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Hata vermiyor. Açılmıyor. Çok denedim bilgisayarı da açıp kapattım ama olmadı. Görev Yönecisinden yeni görev oluşturmayı denedim. Ama olmadı.
 
Aynı sorun bende var. Program hiç yanıt vermiyor, açıyorum mouse imleci dönüyor, görev yöneticisinden baktım 17.5MB RAM yiyor. Fakat hata felan yok. Sonlandırıp tekrar açmayı deniyorum aynı.
Not: Yönetici olarak açmayı denedim.
Not2: 8.1 PRO Kurulu.

Güncel, format attım sırf bu yüzden 2 kere, 2 sindede oldu açıldı fakat ilkinde ertesi gün açılmamaya başladı gene format, 2.de sıkıntı yoktu, ta ki windows 10 geçene kadar, win10'da şuan açılmıyor, format atmak istemiyorum.
 
Arkadaşlar RivaTuner programı varsa kapatın bu engel oluyor.

Teşekkürler arkadaşım sorun çözüldü. MSI Afturburner'i ardından RivaTuner'i kapatın. Sorun çözülüyor. RivaTuner'den özel ayar var ise sadece oyun için çalışmasını ayarlamaya çalışacağım. Halledebilirsem tekrardan açıklamaya ekleyeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı