Çözüldü Windows 10 "Güncelleştirmeler Denetleniyor" Takılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Newermind

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2016
Mesajlar
134
Çözümler
1
Şu an saat 22.55 Windows 10 yüklemek için bekledim %100 oldu ve önüme bir ekran geldi:
  • Güncelleştirmeler Alınıyor
    Güncelleştirmeler Denetleniyor
Böyle en az 1 saat bekledim hala aynı, bir değişiklik olmadı. Bu normal mi? Windows 7 Ultimate geçiş yapıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz sistem işlemleri için 1 saat oldukça az bir süre. Sistemi kurduktan sonra güncelleştirme denetlemek bile 1 saati geçebiliyor. İlk başta böyle olması çok da anormal değil. Biraz daha beklemenizi tavsiye ediyorum.
 
Şu an saat 01.22 gece hala aynı ekranda. Sabaha kadar bilgisayarı açık bıraksam herhangi bir sıkıntı olur mu?
 
Bilgisayarı açık bırakmak sorun oluşturmaz. Gerekirse sistem kendini otomatik yeniden başlatır. Bıraktığınızdan farklı bir ekranla karşılaşırsanız panik yapmayın. :) Bir sorun oluşursa bildirmeniz yeterli.
 
  • Güncelleştirmeler Alınıyor
    Güncelleştirmeler Denetleniyor :0%
  • Böyle ekran daha önüme kaç kere gelecek 3 oldu bu. :)

Yusuf Ensar Ertan oyun bilgisayarım da hata verdi. Bilgisayar açılıyor ve "Windows bilinmeyen bir hatadan dolayı açılamıyor" diyor neden?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem açıldı ancak tam olarak ne yaparken hata verdi? Hata ekranının da fotoğrafını çekip Resim Yükle butonu ile paylaşabilirseniz iyi olur. Bunun dışında (hata, sorun gösteren) paylaşma ihtiyacı hissettiğiniz başka ekran varsa onları da yükleyin.
 
Hallettim sorunu bir de oyun bilgisayarımda çok hızlı yüklendi. Windows 10 normal kullandığım bilgisayarda Güncelleştirmeler Denetleniyor %0 yazıyor ortalama sabah 7'den beri. Çok yavaş oluyor yani. Kaç saatte yükleniyor bu ortalama normal özellikteki bir bilgisayarda?

Windows 10 upgrade diye bir dosya oluştu. İçine dosya ekleniyor. Bilgisayara yükleyip güncelleştirmeleri öyle mi kuruyor? Bu uzun bekleyiş o yüzden mi?
 
Şu an tam anlamadım. Kaç bilgisayar kullanıyorsunuz hangisinden bahsediyorsunuz karıştı biraz. Sistem açıldı mı açılmadı mı? Sorunu hallettim diyorsunuz, hala %0 diyorsunuz. Biraz daha ayrıntılı yazın lütfen.
 
Oyun bilgisayarımdaki hatayı hallettim ama lakin normal kullandığım bilgisayarda söylediğim gibi sabah 7 den beri aynı ekranda :
Güncelleştirmeler Alınıyor
Güncelleştirmeler Denetleniyor :%0
Ne artama var ne eksilme var karışıklık için üzgünüm.
 
Oyun sisteminizdeki sorunu nasıl hallettiğinizi de yazın, konuyu gören kişilere yardımcı olabilelim diye. Güncelleştirme sorunu yaşayan bilgisayarınızda henüz hiç masaüstüne ulaşamadınız sanırım, doğru mu? Windows 10 yükseltme mi yapıyorsunuz yoksa temiz kurulum mu? Bu güncelleştirme takılması haricinde bilgisayarı kullanabiliyor musunuz onu öğrenmeye çalışıyorum. Bilgisayarı kapatmadan iptal etme seçeneğimiz varsa iyi olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı