R9 280X FPS düşme sorunu

GorkemBugraT

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2016
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar ben 1 gün önce bir bilgisayar satın aldım. FPS falan iyi güzel geliyor ancak oyunlarda ani drop veya ani FPS düşmesi oluyor mesela 200 300'den direkt 30 40 50 ye düşebiliyor. Neden olabilir sizce ve FPS yükseltcek oyunlarda program varsa tercih ettiğiniz söylerseniz çok sevinirim. Ayrıca nvidia'nın nVidia Experience midir nedir onun gibi kayıt programı vardı az yük bindirerek video çekiliyordu. Onun AMD versiyonu varsa söylerseniz sevinirim.

Sistem özelliklerim:
İşlemci İntel core i5 661 3.33 GHz
Bellek (RAM) 10 GB DDR3
Ekran kartı: Sapphire Dual-X R9 280x

Ve bilgisayarım hakkındaki görüşlerinizide söylerseniz sevinirim. Teşekkürler kolay gelsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olursa ne olur hocam bide parça değiştirmeden fps sorununu çözemezmiyiz daha yeni aldık bilgisayarı parçayı değiştirmeme babam müsade etmiyor.

Ayrıca Sapphire Dual-X R9 280x ekran kartı R9 380 den daha mı iyi alırken adam daha iyi demişti bit farkından dolayı. ve Sapphire Dual-X R9 280x nasıl bir ekran kartıdır iyimidir sizce ne kadar götürür beni
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı