iPhone 6 9.3.3 Jailbreak Pangu Yüklerken Donma ve Wi-Fi Çalışmama

acv

Megapat
Katılım
31 Temmuz 2015
Mesajlar
7.594
Makaleler
1
Çözümler
74
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
iPhone 6 16 GB(iOS 9.3.3) kullanıyorum. Dün bilgisayar üzerinden pangu'yu çalıştırdım( her aşmayı doğru yaparak) ama program yükleme yerinde dondu kaldı. Sonradan telefon üzerinden haklarsak denedim ve cydia ana ekranıma geldi. Ama açtığım anda kapnıyordu. Ben de hatalı yapmış olabileceği için tekrar yaptım. Ama nafile yine olmadı. Hatta daha sonra WiFi çalışmamaya başladı ve iTunes üzerinden restore ettim.
Soru ise şu:

Bir daha denemeye değer mi ki korkuyorum. Veya yanlış yaptığım bir şey olabilir mi?
 
Jailbreak'i uzun yıllar her sürüme çıktığı vakit hemen hiç vakit kaybetmeden yapan biri olarak bu sürüme çıkan Jailbrek'i açıkçası bende hiç yapmadım. Çok fazla hata mevcut. Ben temiz bir restore çekmenizin ardından biraz daha beklemenizi öneririm.
 
Restore edince JB geçmiyor diyorlar doğru mu? Sakın yapma ayrıca fazla şarj tüketiyor hiçbir tweak olmadığı halde.
 
Restore edince JB geçmiyor diyorlar doğru mu? Sakın yapma ayrıca fazla şarj tüketiyor hiçbir tweak olmadığı halde.

@AT7 Herkeze sakın yapma fazla şarj tüketiyor diyip neden jail breaki kötülüyorsun ? 9.3.3 iphone 5s üzerinde çıktığı günden beri jailbreakliyim ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum sen bir sorun yaşıyorsan herkezde olacak diye birşey yok.

@Silinen üye Çok jailbreaklemek istiyorsan bidaha deniyebilirsin bilgisayar yöntemiyle 4 kere denedim ve başaramadım telefon üzerinden tek denemede başardım bence telefon üzerinden dene :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı