iPhone 5S Batarya Değişimi kullanım süresini artırır mı ?

WatchCats

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
3 yıldır kullanmakta olduğum 5s cihazımın şarj süresi 1 günü karşılayamamaktadır. Yoğun kullanımda 2-3 saatte, normal kullanımda da 6-7 saat dayanmaktadır. Ancak telefonda yavaşlama kasılma gibi performans kaybı olmadığı için ve de halen güncelleme aldığı telefonu değiştirmeyi düşünmüyorum. Bataryayı değiştirirsek bu sürelerin üstüne ya da ilk günkü performansı elde edebilir miyim ?

Yetkili olmayan servisler 50-80 TL arası batarya değişimi yapıyorlar. Aranızda değiştiren arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 5s kullanıcısıyım telefonumdan gayet memnunum. Telefonum 2.5 yıllık. Benim ki sabah 8 akşam üstü 7'ya kadar dayanıyor. Öğrenciyim tenefüslerde öğlen aralarında kullanıyorum. Yoğun kullanırsam akşam üstü 5 gibi bitiyor. Sadece şarkı dinlersem gece yatana kadar takma ihtiyacı duymuyorum. Batarya değiştirmen ömrü uzatabilir zira telefon 3 yılı devirmiş. Ya da alternatif çözüm bence daha mantıklı 1 tane taşınabilir şarj cihazı alman olacaktır. İleride de işinize yarayacaktır. Bende ASUS'un 10050 mAh taşınabilir şarj cihazı var. Telefonu 0'dan en az 5 defa dolduruyor.
 
75₺'ye iPhone 5 cihazımı 2015 senesinde bataryasını değiştirmiştim. 1 gün bile dayanamayan Jailbreak'lı cihazım 2 günü dolduruyordu bunu gayet net söylüyorum. İlave olarakta performans açısından daha stabil hale gelmişti cihazım, yada bana öyle geldi bilmiyorum ama hızlanmıştı diyebilirim.
 
Bendede 5s var jailbreak'li sıkılmaya başladım çok çabuk bitiyor batarya. sizce taşınabilir şarj cihazımı daha mantıklı yoksa bataryayı değiştirmekmi? Garanti bitti. 3-4 saati anca görüyor .
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı