Thermaltake Versa II Kasa Sirkülasyon

Beratttss

Kilopat
Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
2.003
Makaleler
2
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bende Thermaltake Versa II kasa var. Kasa kaliteli fakat kablo düzenlemesi kısmında çok kötü. Herhangi bir kablo düzenlemek için delik yok. Bu yüzden ne yapmalıyım. Elimde 2 tane 12 cm fan var. Öne takılmıyorlar. Çok küçük geldiler. Sizden kablo düzenlemesi ve sirkülasyon konusunda yardım isteyeceğim. Bu arada ne yapıp ettiysem kablolar düzenlenmiyor. Arka tarafa atsan bile kabloları kasanın kapağı kapanmıyor. Değişik bir olay anlayamadım. Yardım edin lütfen. Elimdeki 2 fanı ne taraflara nasıl takmalıyım ? (ters düz vs)
Ekteki kasadır kasam. Üstte 2, altta 1, arka 1 ve yan kapakta 1 fan koyma yeri var. Arka tarafta kasayla birlikte gelen 1 egzoz fanı var çok yavaş dönüyor.


indir.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek etkisi yok mu yani ?

Kardeşim aynı kasayı kullanıyoruz. Kaç fan takılır bu kasaya toplamda ve fanların boyutu çapı nasıl olmalı? Bilgi verirsen bende fan alacağım. ANAKART modelim MSI B85 G43 kaç adet fan giriş yeri var bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
Üstte 2, yan kapakta 1 , önde 1 (fakat 12 cm küçük geldi buraya, diğerleri 12cm) birde egzoz fanı yeri var ki burda 1 fan takılı geliyor.

Fatih sen aldığın kasadaki güç kaynağını neden değiştin ? Hiç kullandın mı sana soru soracağımda.
 
Üstte 2, yan kapakta 1 , önde 1 (fakat 12 cm küçük geldi buraya, diğerleri 12cm) birde egzoz fanı yeri var ki burda 1 fan takılı geliyor.

Fatih sen aldığın kasadaki güç kaynağını neden değiştin ? Hiç kullandın mı sana soru soracağımda.

Kullandım ilk topladığımda sistemi GTX 650Tİ BOOST 192 bit kartım vardı. Yaklaşık 1 yıl kadar kullandım güç kaynağını hiç bir sorun çıkartmadı. Sonra ilerisi için sistemi geliştiririm düşüncesiyle değiştirdim.

Egzoz fan dediğin kasanın arkasındaki dan değil mi? Zaten kasayı alırken bir tane fanı var oda arkasındaki fan sanırım egzoz fan o olmalı. Peki sence iyi bir hava sirkülasyonu için kaç tane fan almam gerek ayrıca ANAKART modelim MSI B85 G43 kaç tane fan giriş yeri vardır? Fanlar güç kaynağına direk bağlanabilir mi? GTX 970 kartına geçince yan kapağı açarak kullanıyorum baya sıcak oluyor çünkü.
 
Ben şahsen direk güç kaynağına bağlıyorum. Son güç çalışıyorlar. Güç kaynağı bana sıkıntı çıkarmadı da ses çıkarıyor gibi. Fan almanıza bile gerek yok aslında çok fark olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı