VDSL 2 destekli modem önerisi

Wave

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2014
Mesajlar
27
Merhaba arkadaşlar, internet hızım ve aknden dolayı internet paketimi yükselteceğim. Turknetin 32MBps ve 150GB AKN'li paketi için vdsl2 modem almam lazım. Hangi modemleri önerirsiniz? (Fiyat olarak en fazla 300 TL)
Ayrıca modemi salona kurup yatak odasına kablosuz olarak yatak odasındaki iki ethernet kablosuna nasıl bağlıyabilirim? (Biri alt komşuya gidecek diğeri masaüstüne bağlanacak.)
Not: Torrent destekli olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca modemi salona kurup yatak odasına kablosuz olarak yatak odasındaki iki ethernet kablosuna nasıl bağlıyabilirim? soru için cevap istemiştim
Kablosuz olarak köprüleyeceğin odada router, access point veya powerline cihazlardan herhangi biri varsa iki cihazın wps tuşlarına basarsan birbirine eşleştirmiş(köprülemiş) olursun tabi bu access point ve powerline cihazlarında böyledir. Nasıl bir cihaz kullanacağında önemli powerline adaptör almanı öneririm 4 ethernet portu var ve fazla yer kaplamaz prize takarsın ve kullanırsın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı