Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi Sonrası Siyah Ekran

Erşah

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2015
Mesajlar
621
Merhabalar. Sistemim imzamda eklidir. Yine de yazayım
  • MSI Z97-PC-Mate
  • 4790K O.C. edilmedi.
  • MSI GTX 970 G4G
  • 16GB DDR3 1600Mhz
  • Corsair 750W Gold
Sisteme güncelleme geldikten sonra güç düğmesine bastığımda ekranda sadece siyah beliriyor. Windows'um orjinal. Windows'un sitesinden kendi ISO dosyasını indirip onunla format attım. Ama nafile. 1 saat sonra restart çektiğimde yine hiçbir logo görünmeden siyah ekran kalıyor. Fakat şöyle de bir şey var. Siyah ekrandayken klavye kısayolundan kapatmayı seçtiğimde sistemim kapanıyor. Yani aslında donmuyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olun lütfen.
 
Son düzenleme:
Ekran kartı sürücüsüyle ve ya BIOS güncel olmaması ile ilgili bir durum. Windows 10 daha önce kullandığınız ve anakartınız yeni olduğu için BIOS ihtimali düşük. Temiz kurulum yaptıktan hemen sonra ekran kartı sürücüsünü nvidia sitesinden indirip güncelleyin. Gene siyah ekran olursa win+p tuş kombinasyonunu deneyin. Çözülmezse geri dönüş yaparsınız.
 
Sürücüyü Nvidia'dan indirdim. Format sonrası da güncel sürücüyü indirdim. Yine de durum aynı. Ekran kartını 1 saat stres testine soktum. Bi sıkıntı çıkmadı. Anlamış değilim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı