1500 TL Kulaklık Önerisi ?

Ufuknologi

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar fiyat onemı asla yok. İstersenız 1500 TL'lık soyleyın sımdı almıcam zaten çalışıcam ondan alıcam. En iyi kulaklıgı soyler mısnız? Sorun yok ben razer taimat dusunuyorum ama elite surrond olanı sanal değil ya da sennheiser ya da steelseries 850 dusunuyorum sizce hangisi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe sorun değil diyorsun o zaman senin yerinde olsam ben gidip gameekstraya oradaki çalışanlardan ve hepsi bu konuda cidden uzmanlar kendim gittim gördüm yardımcı oluyorlar orada sana nasıl bir şey istediğine bağlı bir şekilde güzel bir set dizerler memnun olursun eminim
 
Benim tavsiyem paran varsa al yani kimse karışamaz şunu yap bunu yap diye olay tamamen kişinin zevkinde ve bütçesinde bitiyor. Ama pahalı olan her zaman iyi olacak diyede bir kural yok. 400 tl den sonra kulaklıklar özellik olarak birbirine yakın oluyor görsellik ve rahatına göre seçebilirsin. Örneğin şuan ben Hyper X Cloud 2 kullanıyorum ve çok memnunum gerek mikrofonu olsun, gerek verdiği ses kalitesi tavsiye ederim.
 
Sennheiser game one yada zero güzeldir taimat da güzeldir, sennheiser pc modelleri güzeldir ancak kulaklıkta razeri pek tavsiye etmem ve ben o kadar para vermek yerine hyperx cloud 2, zowie ec yada fk türü mouse corsair k95 rgb klavye ve steelseries qck heavyden oluşan bir set dizmenizi öneririm .
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı