2500TL'ye RX470 Sistem

BroTimes

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayırlı akşamlar dostlarım. 2500 TL gibi bir bütcem var ve ekran kartı olarak da Sapphire'nin rx470 ekran kartını kullanmak istiyorum. Buna uygun bir sistem toplar mısınız?(Monitör hariç.)
 
Buyur arkadaşım. RX 470 Ekran kartının özel soğutmalı modelini bulamadığım için sisteme referans tasarım koydum. Sen sistemi alacağın zaman özel soğutmalı modelini alırsın. Ayrıca şu saatten sonra artık oyunlara 8GB RAM yetmiyor, seneye çıkacak oyunlar en az 12GB RAM isteyecekler. Ben bunları bile bile yinede sisteme 8GB RAM koydum. Siz isterseniz sistemden SSD'yi çıkartıp RAM'leri 16GB yapabilirsiniz. Ama ben size SSD'yi çıkartmayın derim. SSD gerekli çünkü. RAM'leri ileride yükseltebilesiniz diye tek modül seçtim. Siz şimdilik bu sistemi alın. İleride bir miktar daha paranız olunca aynısından 8GB bir RAM daha alıp sisteme eklersiniz.

RX 470 2500 TL.PNG
 
Yalnız bazı konularda Sapphire almayın yazıyorlardı.
Sapphire gayet iyi bir markadır. Eski zamanlarda tek sorunu soğutmasıydı, ısınma problemleri vardı. Bu da performansı doğrudan etkiliyordu. Bu yüzden "Sapphire almayın, Sapphire pişmanlıktır" gibi yorumlar atarak forumlarda bas bas bağırıyorlardı. Fakat artık bu sorun çözüldü. Sapphire yeni çıkardığı Nitro serisi kartlarla bu sorunu çözmeyi başardı. Hatta Nitro serisi kartlar, Asus ve MSI'a göre daha iyi soğutuyor. Şu saatten sonra Sapphire alabilirsiniz bir sorun olmaz. Ama alacaksanız yinede Nitro serisi ürettiği kartlardan almakta fayda var.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı