Lazer yazıcı önerisi

Cesar

Kilopat
Katılım
27 Eylül 2014
Mesajlar
98
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Lazer yazıcı almayı düşünüyorum. Ama kararsızım. Ayrıca bu konuya çok uzağım. Sizlerden öneri bekliyorum.

Çok fazla çıktı almasamda lazer yazıcı almayı isteme sebebim daha önce 2 yazıcı kullandım ve bunlardan memnun kalmayışım.

Aradığım özellik ise toner ve drum ( emin olmadığım konuda bu toner ayrı drum dedikleri şey ayrımıdır ? ) ücreti uygun olan renkli tek veya çoklu yazıcı önerileriniz nedir ?

Not: Doldurma toner ne kadar sağlıklıdır ? Yoksa orijinal mi kullanılmalı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazıcıları inceliyorum. Bazılarının toneri yazıcı kadar. Renkli yazıcı istiyorum içinde 4 toner var yazıcıyı geçecek. Bu yüzden doldurulabilir toner tercihim ama performansı nasıl ? Bu yönde özellikle samsung renkli yazıcı önerebilir misiniz ?

Mesela Samsung Xpress SL-C410 W renkli yazıcıya bakıyorum. 4 kartuş var kartuş fiyatları 230 X 4 =920 TL yazıcı fiyatı 471 TL. Bunu almak bana pek mantıklı gelmedi. Bunun kartuşlarının çipsiz olup olmadığını veya başka bakacağım yazıcı tonerinin çipli olup olmadığını nasıl anlarım ?

?

Çipsiz ( Galiba dolduma olayı sadece böyle oluyor ) drum ı uzun süre giden renkli lazer yazıcı önerileriniz nedir ?

En azından çipsiz toner kullanıldığını yazıcı özelliklerinden nasıl anlarım ? bunu söylerseniz kendim de bir tercih yapabilirim .

EPSON L220 FOTOKOPİ , TARAYICI MÜREKKEP TANKLI YAZICI ( C11CE56401 )

lazer yazıcı ararken bunu buldum. Mürekkep fiyatı daha uygun diye düşünüyorum. Çıktı sayısı olarak lazer yazıcılardan galiba daha iyi ( 4000 siyah 6500 renkli çıktı. )

Siyah Baskı Hızı27 Sayfa/Dakika
Renkli Baskı Hızı15 sayfa/dakika
[TBODY] [/TBODY]

Bu yazıcı ( tank tipi) için önerilerinizi alabilir miyim ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı