Vatan Computer Ayıplı Olmayan GTX 1060 iadesi

Kneeaxer

Kilopat
Kek günü
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
228
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, birçok yerde değişik yorumlar görüyorum. Ürünü alıyor diyen var, almıyorlar diyen var.
3 gün önce bilgisayar topladım mağazada. Montaj yapıldı, eve geldi. Oyun testlerinde beklediğim sonuçları alamadım ekran kartından, ultra ayarlarda beklediğim FPS değerlerinin altındaydı. Ve birkaç defa FPS drop yaşadım. Kartım ASUS GTX 1060. Donanımsal ve yazılımsal (güncel sürücüler, güncel işletim sistemi) bir problem yok kutusu herşeyi duruyor yıpranmamış şekilde. İnternetten alınan ürünlerde cayma hakkı varmış diyorlar fakat ASUS GTX 1060 sitede yoktu bile... Ayrıca sonuçta ha mağazadan almışım test etmişim, ha internetten. GPU sonuçta, montajlayıp test etmeden direk verilmiyor...
Bunun yerine para ekleyerek başka bir ekran kartı almak istiyorum servise gitmeden. Mümkün müdür? Varsa daha önceden ekran kartından memnun kalmayıp değiştiren lütfen konu altında beni bilgilendirsin. Bende ona göre ümitleneyim de müşteri hizmetlerine gideyim.

Ayrıca ekran kartı kutusundan Driver CD si, setup kitabı, warship 15 gün premium giriş kodu çıkmadı. Anlayacağınız içerisinde driver, warship kodu, kullanma kılavuzu olan siyah kutu çıkmadı. Sadece kartın yerleştirildiği sünger var. Kartın yerleştirildiği poşet bile yok. Bu kartı değişmeme mazeretli bir sebep olabilir mi?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı