ASUS Zenfone 3 vs Samsung C5 vs Samsung J7

tpl

Kilopat
Katılım
19 Mayıs 2015
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ekim yada Kasım'da telefon alıcam en fazla 1.500 TL şu telefonları bekliyorum. Hangisini alayım?

Aradağım özellikler: Kamerası iyi olmalı ( ASUS 4K çekiyor bu özelliği seviyorum.)
Kasmaması- ve şarjın ve işlemcisi iyi olmalı.

ASUS Zenfone 3 -- Samsung C5 -- Samsung J7
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben Zefone 3 ü bekliyorum. Arka kapak cam diye dert yananlar var. Kılıf ile çözülecek bir durum. Kamera olarak iki üründen de çok üstün. Alternatif olarak Lenovo P2 var. 5110 mah pili var. Gövdesi ve arka kapağı metal. Sağlam bir ürün çıkacak gibi duruyor. Kamera olarak Zenfone 3 e oranla baya bir geride kalacaktır fakat günü kurtarır. En büyük avantajı pili ve alüminyum gövde ve kapağa sahip olması. Ürünler çıktık dan sonra aralarında fiyat farkı uçurum olursa ucuz olanı almak mantıklı.
 
Bu modeller arasında tavsiyem C5 olur. Kamera, ekran, tasarım olarak Zenfone 3 modelinin önünde olan bir model. Performansları da hemen hemen birbiriyle aynı.
C5 güzel bir model fakat ne anlamda Zenfone 3'ten daha performanslı onu anlamadım. Bench sonuçlarında Zenfone 3 oldukça fazla puan veriyor. Her ne kadar kesin sonuçlar vermese de Antutu skorlarında bile Zenf 3 20.000 civarı daha fazla puan alıyor. Tasarım konusunda C5'in iyi olduğu kesin fakat performans konusunda emin değilim.
 
@Asya Ay Yazıyı düzgün oku, daha performanslı demedim, performansları birbirine yakın dedim. SD 625-Adreno 506 ikilisi ile SD 617-Adreno 405 ikilisinin güncellenmiş halidir. Performans olarak Zenfone 3 biraz daha iyi. C5 modelinin daha performanslı olduğunu söylemedim dikkatine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@Asya Ay Bu videodan da Geekbench 3 testinde SD 625 işlemcisinin performansını öğrenebilirsin. Performansı SD 800-801 modellerinin gerisinde. SD 615-616-617 işlemcileri ile de tek çekirdek performansında 100 sayı civarı fark oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı