MacOS Sierra Doğrudan Yükseltme | Asus Z170 Deluxe | i7 6770K

Apple'ın bugün yayınladığı Sierra ile El Capitan üzerine başarılı bir şekilde güncelleme yaptım. Güncelleme için yaptığım adımları aşağıda linkini paylaştığım rehberde bulabilirsiniz.
[REHBER] MacOS Sierra Doğrudan Yükseltme

Sistem kimliği olarak iMac 17,1 kullandığım için, güncelleme sonrası sadece AGDPfix yamasını kullandım. Onun haricinde Ses, Wi-fi, vs hiç bir şeyi tekrar kurmak zorunda kalmadım.

Not: Muhtemelen şu soru gelecektir: " Siri çalışıyor mu?". Evet çalışıyor.

Screen Shot 2016-09-21 at 03.20.39.png


Screen Shot 2016-09-21 at 02.29.55.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MacOS Sierra Güncel Kurulum İmajı burada ki rehber için teşekkür ederim, ama acaba yeni sürüme geçmeye değer mi ?
Siri kullanmak istiyorum diyorsan, tamam. Eğer Wi-Fi kartını tanıtıp lokasyon servisleri aktif olursa. Birde üstüne elbette mic ve web cam.. Birde bunları tanıttın diyelim, RAM yeterli mi? Zira Siri servisleride RAM'den yiyor. Bunun haricinde Apple Pay kullanacak mısın? Ya da Apple Watch ile Login olmak? Diyelim bir tane daha bir Mac cihazın var ve Cloud Clipboard kullanmak istiyorsun. Bunun da sisteme yedirdiği güç var ve ayrıca birde iCloud hesabını güncellemen lazım.
Sözün özü eğer deneyim yaşamak istiyorsan elbette geç. Donanımın yukarıda yazdığım şeyleri kaldırıyorsa elbette geç. Ama değilse ve El Capitan ile sorunsuz bir deneyim yaşıyorsan benim tavsiyem EL Capitan ile devam et.
 
Hocam kurulumda hiç sorun yaşamadım ama İnternet ve ses sorunum var El Capitan kurulumunda izlediğim yolları izledim.
 
Hocam bir sorum olacak SIP açınca kapalı iken yüklenen kextler çalışmama yapar mı ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı