Windows 10 An Oparating System Wasn't Found Hatası

20adımda

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar ben windows 10 kullanıcısıyım ve bilgisayarimın başlat menusu ayarlar menusu açılmıyordu ben de ctrl+alt+Del yapıp shift tuşuna 7 saniye basarak yeniden başlata tıkladım ve bilgisayarı sıfırladım fakat %33'dayken bir hata aldım ve tekrar denedim yine %20 civarlarındayken hata aldım bilgisayarı yeniden başlattığımda ise (An operating system wasn't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system. Please Ctrl+Alt+Delcto restart diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarında işletim sistemi yüklü değil hatası veriyor yeniden windows yüklemeni öneririm cünkü sürücüdeki işletim sistemini görmüyor partion hatasından diskten kaynaklı olma olasılığı yüksek temiz windows kurman en sağlıklısı
 
Merhaba.

Windows kurulumlarnda hata alıyorsanız;

1) Windows kurulum dosyalarınızda bir hata/eksiklik/bozukluk olabilir. Farklı bir medya ile tekrar deneyin.
2) @sefabt2 arkadaşın dediği gibi, Hard Diskinizde problem olabilir. Bunu HDD test programları ile hard diskinizi taratarak görebilirsiniz. Uzun ve zahmetli bir iş ancak emin olmak için denemek gerekir.
3) RAM sorunu da olabilir zira RAM'lerde meydana gelen arızalar bilgisayarınızın mavi ekran vermesine ya da işletim sistemi kurulumlarında hatalara neden olabilir. Farklı RAM'ler deneyerek test edebilirsiniz.

Tüm bunlar olası problemler, çözümleri de kolay değil ancak yapacak bir şey yok. Size kolay gelsin, saygılarımla.
 
Lazım olan şeyler;
1- Windows 10 iso dosyası. (Microsoft sitesinde mevcut)
2- En az 4 GB Flash Bellek
3- Çalışan Bilgisayar (Senin için)

İso dosyasını indir. Flash belleği bilgisayara tak. FAT-32 dosya biçimiyle biçimlendir. Daha sonra temiz kuruluma başlayabilirsin.
Aynı hatayı almış biri olarak bu şekilde çözdüm.
UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı