Güç kaynağı önerisi

SupplemenT4

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2014
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ekran kartım son zamanlar bir çalışır bir çalışmaz oldu. En sonunda kökten çalışmamaya başladı ben de teyzemin oğlundan idarelik bi tane 128MB'lik ekran kartını aldım ve taktım çalıştı bi süre öyle devam ettim iki gün önce eniştem arkadaşından 1GB 128 bitlik bi ekran kartı getirdi bana verdiler fakat onu takınca bilgisayarın power tuşuna basınca ışıkları yanıp sönüyor. Araştırma yaptım biraz PSU yetersiz olabilir dediler. Denemek için gereksiz bi adet DVD-RW vardı onu ve bir stock fanı çıkarıp denedim yine aynı şey oldu ? Bir yardım eder misiniz konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. 400W'lik güç kaynağım var. 450W'lik bir güç kaynağı alsam çalışır mı ? Veya bir çözümü var mı bunun? Ekran kartının üzerinde besleme yapmak için girişte yok. Pek bilgim yok kusura bakmayın.
 
Konu doğru yerde sakınca yok da 450W şu anda GTX 1080 için bile iyi. Tabii ki milattan kalma ise sorun olabilir. Seninki de milattan kalma ise sorun yaşatabilir. Önerim 80+ olması. Bu da bütçeye bağlı.
 
Bilgisayarını bilgisayar tamiri yapan bir yere götür, orada bir denesinler farklı bir power ile.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı