ASUS Z170-P veya MSI Z170A PC MATE ile i5 6600K Overclock

C_A_R_T_E_L

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2016
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar i3-6320, MSI H110M PRO-VH, RX 470 4GB'lik bir sistem aldım. Bir ay bile olmadı memnun kalmadım, i5-6600k ve GTX 970 uzerine bir sistem toplamak istiyorum. Anakart olarak uygun fiyatlı bu iki anakartı gordum, bu anakartlarda işlemciyi overlock edebilir miyiz ? Mumkun mu acaba ve hangisini tavsiye edersiniz, şimdiden teşekkurler... Bu arada admin arkadaşlar benim turkcem biraz bozuk yazım hatasından dolayı lutfen ikide bir ceza vermeyin, sogutmayın forumdan bizleri...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toplama! Katiyen toplama! Bütçeni söyle de bir bakalım. Eğer alırsan ömrünün hatasını yaparsın benden demesi. Alınca bir de satması var değil mi?
 
selam,bunca zaman yazamadım cezadan dolayı,aslında pc den hiç şikayetim yok performansı cok iyi,ben sadece psikolojikmen takıntı yaptım 4 çekirdek niye almadım diye :) i5-6600k ve Gtx 1070 ile sistemi değiştirdim :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı