1 dakikada bir CMD açılma sorunu

J.R.R TolkieN

Kilopat
Katılım
15 Şubat 2016
Mesajlar
94
Çözümler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Merhabalar, bilgisayarımda olan bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere. Normal çalışan bilgisayarım cuma gününden beri ekrana 1 dakika ile 30 saniye arasında gelen CMD yüzünden beni çıldırttı resmen. CMD ekranı çok kısa bir süre durup ardından kayboluyor ne olduğunu bile çözemiyor ve oyuna girdiğimde sürekli oyunun aşağı alınmasına sebep oluyor. Bunun sebebini biliyor musunuz? Çözüm yolu nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarında bir program vardır ve sen onu silmişsindir ama o program MSConfig'de "Başlatma" sekmesinde gözüküyordur ondan dolayı. Yapman gereken;

Çalıştır (CTRL+R) > msconfig > başlatma sekmesinden sildiğin programın yanındaki tiki kaldır. Resimdeki gibi.

sadasd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Soldaki listenin alt kümelerini açın, alta doğru sıralansın. Oradaki her bir satıra bir defa tıklamanız ile orta panele bilgiler gelecek. 2 numaralı yerdeki listeyi göreceksiniz yani. Listedekilerin isimleri farklı olabilir, her bilgisayarda aynı olmaz. Orta panelden birine tıkladığınızda alt panelde açıklaması belirecek. 3 numaralı kısımda Trigger olana tıklayacaksınız. Böylelikle orta paneldeki her eylem neyi tetikliyor alt panelde göreceğiz. Şimdi sizden isteğim, sol panelde her bir satırın üstüne tıklayıp, orta panelde çıkanların ekran görüntüsünü almanız. Sol panelde Windows klasörü görüyorsunuz, onun içindekileri almanıza gerek yok. Windows klasörünün dışı dahil, içi hariç olacak şekilde her birinin bu şekilde ekran görüntüsünü paylaşın.
Task3.jpg
 
Sol panelde Microsoft klasörünün içi de lazım. Windows klasörünün içi lazım değil sadece. Bunların yanında, 2. ve 3. görselde sorun yok. 1. görselde tanıyamadığım bazı satırlar var, ayrıntılarını görmem gerek. Üstten ilk üçü ile alttan son dördüne tek tek tıklayıp, alt panelde Tetikleyiciler sekmesini paylaşabilir misiniz? Özellikle işaretlemiştim Trigger (Tetikleyiciler) sekmesi olacak diye. :) Yani Microsoft klasörünün içi yanında paylaşmanız gerekenler:
  • {127...
  • {2DA...
  • {43B...
  • Nimekreelu
  • User_Feed
  • Yandex
  • O6HOB
 
Normal şartlarda burada çok daha az satır olur, devre dışı bırakılması gereken öge göze çarpar hemen. Sağ tıklayıp devre dışı bırak diyerek sorun çözüme kavuşur. Sanırım nimeckreelu sorun çıkarıyor ama TeamViewer ile bilgisayarınıza bağlanmam gerek daha detaylı kontrol etmem için. Yüklü değilse kendi sitesinden indirip yükleyin bilgisayara.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı