5000 TL GTX 1070 Monitör Dahil Sistem Önerisi

Neyse hocam işte sli, crossfire ne demeye çalıştığım anlaşılıyordur sonuçta. :)

Öyle yaparsam çok daha fazla masraf çıkar. Şimdilik sistem iyi olsun. Zaten kısa süre içerisinde de 2K monitör alırım. Böylelikle iki tane de monitörüm olmuş olur. Hemde çok fazla zarara girmemiş olurum. Daha iyi olmaz mı? :)

Hocam tabiki olur neden olmasın :) Sonuçta sistemi sen kullanacaksın. O zaman benim acizane tavsiyem monitörün fiyatını düşürüp ekran kartını GTX 1070 ile değiştirmek. Sıvı soğutmayıda KralGS hocanın dediği gibi hava soğutma yapabilirsiniz.
 
Msi Z170a tomahawk
İ7 6700
Kingston Hyperx savage 2*8 gb Cl14
Zotac Gtx1070 amp Edition
1Tb 7200Rpm 64mb
120gb Corsair force le
Cooler master Hyper T4 işlemci soğutucu
Thermaltake Versa N23 700w 80+ kasa
Lg 25" monitör

Webdenal sitesinden topladım. Fiyat 5400 tl. Sizce bu Sistem iyi mi :) K ibaresi boşuna almama gerek yok. Oc felan yapmakla ne işim olur benim. :D
 
Fakat hani hızaşırtma yaparsam diye Z serisi anakart almayı düşündüm. Ve stok fanların iyi soğutacağını düşünmüyorum. 130 tl ye bir hava soğutma da alıyım dedim. Stok fana güvenemiyorum. :)

Hocam birde kasanın kendi güç kaynağı var 700w 80+ yazıyor bronze sertifika göremedim. Acaba bu güç kaynağı kaliteli midir? :/
 
İyi de, O.C. için K ibareli bir işlemci gerek. Elbette K ibareli olmayan işlemcilerle de O.C. yapabilirsiniz. Ancak Intel böyle yapılmasını kesinlikle ve kesinlikle desteklemiyor. Böyle olduğu içinde sanırsam BIOS güncellemeleri ile bu durum ortadan kalktı (tam olarak emin değilim). Eğer O.C. (hızaşırtma) yapılacaksa K ibareli bir işlemci ve Z serisi anakart lazım. Siz O.C. ile uğraşmam dediğiniz için gerek yok.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı