LG Bridge Güncelleme İndirilemiyor Hatası

metin35bilge

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben LG v10 kullanıyorum android sürümü 5.1, Yazılım güncellemede 6.0 güncellemesini bulmuyor. Bilgisayardan LG Bridge programı ile kontrol edince güncellemeyi buluyor ama indirirken güncelleme indirilemiyor hatası veriyor sizce çözümü nedir ?

Hata Bu Şekilde -

cats.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sitem etmenin bir anlamı yok, aynı konuyu bir kez daha açmanın da anlamı yok. LG Firmware sitesinden cihazınızın modeline uygun en son sürümü indirip, LG Flashtool ile cihazınıza kurabilirsiniz.
 
Hocam bende de aynı sorun oluyordu. XDA Forum'da çözümü bulmuşlar.

Aşağıdaki linkten KDZ dosyasını indiriyorsun. Daha sonra LG Bridge'den normal güncelleme işlemini başlatıyorsun. İndirme işlemi başladığında interneti kesip KDZ dosyasını aşağıda verdiğim dizine (kdz dosyasının ismi bu dizindeki dosya ile aynı olmalı, değilse değiştirin) yapıştırıyorsun. İnterneti bağlantısını açtığında "Tekrar Dene" butonuna basınca sıkıştırılmış dosyalar açılıyor deyip güncelleme işlemi başlıyor.

C:\Users\**Username**\AppData\Local\LG Electronics\LG Bridge\SWUpgrade\Image

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downl...2WJAJ7E24E76LE/H85010i_00_OPEN_EU_OP_0923.kdz
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı