Notebook Reset Attıktan Sonra Ekran Gelmemesi

insertnocoins

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopumu yere fırlattım kapandı, sonra güç düğmesine bastım açıldı ama birkaç dakika sonra kilitlendi. Baktım harddiski görmüyor, sonra Slax Linux ile açtım. Tekrar kapattım tekrar açmaya çalıştığımda düğmeye basar basmaz reset atıyor ve çalışmaya devam ediyor, ekran gelmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun belli, yere fırlattım diyorsunuz. Çalışıyor olması bile güzel bir şey. Bilgisayarı yere fırlatma sonucu yazılımsal sorun olmaz veya virüs girmez. Format ile çözülebilecek bir şey değil bu. Sistemin bir parçasına zarar vermişsiniz açık ve net. Böyle sorunlar yaşamamak için sinirinizi kontrol altına almayı öğrenmeniz gerek.
 
Donanım arızasına buradan yapabileceğim bir şey yok. İçini açıp iki lehim at diyemem sonuçta. :) Kendiniz yapamıyorsanız servise vereceksiniz. Etki tepki misali, her eylemin oluşturduğu bir sonuç var. Katlanmak gerek.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı