GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın.

Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz.

GSI 1.jpg


Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın.

GSI 2.jpg


İşlem tamamlandığında çalıştırdığınız klasör veya masaüstünde rar/zip dosyası çıkacaktır. O dosyayı altta belirtilen sitelerden birine upload edip istenildiğinde paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu konuda paylaşacaksanız, hangi zararlı veya şüphelendiğiniz dosya vb. sorunu bildirip paylaşın.

5d48fgs4d8f.jpg


RGhost — file sharing
DATA FILE HOST - Free File Hosting
Simple File Sharing and Storage.
Dropbox
Free Cloud Storage for Files - pCloud
Google Drive - Cloud Storage & File Backup for Photos, Docs & More
(Paylaşıma açık izinleri verin)
 
Son düzenleme:
Evet ilk olarak herdprotect kullanarak sildim sonra bu rehberde gösterdiklerinizden bazıları silinmiş zaten sonra geri kalanını manuel sildim.Chrome düzeldi fakat cpu sıcaklığını ölçen çince veya japonca bişey hala silinmedi.
 
Müsait değildim o yüzden genel zararlıları kaldırttım. 360 AV'i yüklemişsin o zararlı değil kaldırmak istersen denetim masasından kaldırabilirsin.

Bu klasör içini de sil:
C:\Program Files (x86)\LuDaShi\

Yaptığına emin isen adwcleaner kullan çünkü silemeyeceğin yerde kayıt var bununla kaldır şimdi manuel söylesem yanlış yere silme diye bununla yap diyorum.
 
Dediklerinizi yaptım fakat adwcleaner da clear dedikten sonra program yanıt vermiyor diyip takılı kalıyor bi sorunum daha bilgisayarda oturum şifresini girdikten sonra bi 5 dakika kadar siyah ekranla karşılaşıyorum ardından normale dönüyor.
 
Revo Uninstaller'ı kaldır. O kadar çok güvenlik programı kurmayacağını da öğrenmen lazım. Üstüne lisansız kullanıyorsun windows'u sorun bunlardan kaynaklı işte. Windows medya player'ı da kullanma yada kaldır.
 
Revo Uninstaller'ı kaldır. O kadar çok güvenlik programı kurmayacağını da öğrenmen lazım. Üstüne lisansız kullanıyorsun windows'u sorun bunlardan kaynaklı işte. Windows medya player'ı da kullanma yada kaldır.
Sormak istiyorum size Windows media player ne sorun teşkil ediyor acaba merak ettim.
Media player klasik var ondan mı bahsediyorsunuz acaba ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı