Android "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil" Sorunu

gokan90

Kilopat
Katılım
13 Ekim 2013
Mesajlar
209
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Grundig GTB 1030 tabletimin android sürümü: 4.2.2 . Google playden periscope adlı uygulamayı yüklemek istediğimde "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil" uyarısı çıkıyor. İnternette denilen önbeleği temizleme, hesabı kaldırıp kurma gibi yolları denedim fakat bir sonuç alamadım. Ne yapmamı önerirsiniz?
 
O uyarı bir hata değildir senin tabletinin android sürümü o uygulamayı desteklemiyordur aynı oyunlar gibi güncel oyunları windows xp açmaz bu da öyle o uygulama daha yüksek androidli cihazlarda çalışıyordur
 
İlla ki Google Play programına bağlı değilsin. Tabletin desteklemediği için uyarıyor. Google den periscope apk dosyasını indirerek kurabilirsin. Ama önce ayarlardan bilinmeyen kaynakları aktif etmelisin.
 
Paket ayrıştırmasında hata demek genelde indirdiğin dosyadaki hatadan kaynaklı olur. Tekrar indirmeyi dene, aynı hatayı alıyorsan başka bir siteden indir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı