Ön Jak Girişe Kulaklık Takınca Seslerin Ters Gelmesi

Atakan01

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2017
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çoğu forumda ön jakları aktif etmekten bahsetmişler lakin benim sorunum ön jaka kulaklık taktığımda seslerin ters gelmesi. Bu durum FPS oyunlarda canımı sıkıyor. Adamı sağda duyuyorum solumdan çıkıyor. Farklı kulaklık denedim olmadı. Anakartta (Biostar G31D-M7) bi yanlışlık mı var diye baktım o da yok. Kullandığım kulaklık g3, telefonumun quadbeat 2 kulaklığı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kulakliklarla kaliteli bir ses karti bile kullansaniz sesin nerden geldigini anlamaniz zor.
 
O kulakliklarla kaliteli bir ses karti bile kullansaniz sesin nerden geldigini anlamaniz zor.
Snopy rampage sn-r2 kullanıyordum ondan 5 kat daha iyi olduğuna garanti veriyorum kullandığım lg kulaklığının tasarımı farklı solu sağa, sağı sol kulağınıza takamıyorsunuz ama samsung kulaklığıyla denediğimde sağı sola, solu sağa taktığım zaman düzeliyor fakat ben sorunu kökten çözmek istiyorum yeni kaliteli bi kulaklık alsamda bu sorunu yaşayacam ve headseti ters takamam.
 
Anakarta takılan pinlerin yerini değiştirin. Bilmiyorsanız dokunmayın sonra kısa devreden falan bozarsınız.
 
kontrol ettim hepsi düzgün ters takılma ihtimali yok zaten 1 tane boş pin bırakılmış sokette. Bende çıkmaza girdim ilginç bi durum.
Beni yanlış anladınız. Siz o takılı olan soketi söküp kulaklığa giden kabloların yerini değiştirceksiniz. Yani o kabloları kesip tersine bağlayacaksınız.
 
Bence yazılımsal sıkıntı olabilir. Ses sürücüsünü kendi yazılımı varsa onunla beraber kaldırın ve sonra sadece ses sürücülerini kurun. İşe yarayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı