1500TL Telefon Önerisi

lung_cancer

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2017
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, eski telefonum olan Note 3 kırıldığından dolayı yeni bir telefon almam gerekiyor. Bana 1500TL ile alabileceğim en iyi telefonu söyleyebilir misiniz? Bir telefonda aradığım şey performans, yani sistem özellikleri. Kamera filan çok önemli değil açıkçası. Not: Xiaomi istemiyorum.
 
O zaman sana kesinlikle c7 veya c5 i öneriyorum ikisi arasında kararını ver c7 biraz daha büyük ve pili daha uzun süre gidiyor tavsiyem c7 dir ama sana kalmış... fakat bunlar ithalatçı garantili hepsiburada da
 
Amacın performans ise Xiaomi tarzı modeller aslında sana daha yatkın. Ama onlar da ithalatçı garantili ki ben önermiyorum onu. Performans konusunda bu fiyatlandırma için en iyisi Sony Xperia X ve X Compact modelleridir.
 
Sony X Compact önerebilirim. Vodafone`dan 1350TL ile Zenfone 3 alabilirsin. 1200TL civarı fiyatta Xiaomi Mi5 alabilirsin ama Delta seni kanser edecek. Sony X Compact 720P olmasına bakma. 720P olduğu için zaten 1500TL civarı en iyi telefonlardan. Belki de en iyisi...
 
Öneriler için teşekkür ederim, ancak başlıkta belirtmeyi unutmuşum; performansın yanında tasarım ve şıklık da önemli benim için. Konu güncel, bazıları Sony X Compact'e tuğla filan demişte :).
 
Öneriler için teşekkür ederim, ancak başlıkta belirtmeyi unutmuşum; performansın yanında tasarım ve şıklık da önemli benim için. Konu güncel, bazıları Sony X Compact'e tuğla filan demişte :).
Tasarımı güzel fakat 9.5mm kalınlık çok olmuş. 7mm civarı olsa daha iyi olurdu ama, yapacak bir şey yok.
 
X Compact kalın ama belki size öyle gelmez. Gidin bir mağazadan bakın eğer tatmin etmezse başka öneriler yaparız.
 
1500TL'ye alabileceğin en performanslı telefon Xiaomi Mi 5s.
-Snapdragon 821
-Adreno 530
Daha iyisi var mı?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı