İş Bankası 3D Secure İşleminiz Bankanız Tarafından Onaylanmadı

ismail35

Kilopat
Katılım
4 Eylül 2014
Mesajlar
28
Visa Electron kartımla internet'ten bir şeyler sipariş etmeye çalıştığımda 3D Secure kısmına gelmeden hata verip işleminiz bankanız tarafından onaylanmadı diye uyar veriyor ve iptal oluyor. Kartım internet alışverişlerine açık + telefon numarası güncel başına böyle bir şey gelen oldu mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bankanızla görüşürseniz daha hızlı net cevap alırsınız. Böyle bir sorunla karşılaştım fakat telefon numaram sistem de kayıtlı değildi o yüzden SMS alamıyordum, sizin ki kayıtlı. Bankadan müşteri hizmetleriyle görüşüp problem olmadığını teyit edin, sonra çözümü bulmak daha kolay olur.
 
Ziraat'in internet alışverişlerinde 1000₺ sınırı vardı (sadece banka kartlarında sanırım), aynı hatayı alıyordum başka bir sitede. İş bankasında da olabilir.
 
Bende de aynı kartta Steam'de sorun olmuştu. Nedeni Steam'in kart şifresi istememesi idi.

Sanal kartlarda da aynı şekilde.
 
İş bankası bazı internet sitelerinden alışverişte belli bir rakama kadar kota uyguluyor; örneğin itopya. O kota dolduktan sonra alışveriş yapılmasına müsade etmiyor. Bunu site ile bankanın kendi arasında çözmesi gerekiyor, malesef sizin elinizden birşey gelmez.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı