HyperX Quadcast'a alternatif mikrofon önerisi

devilbaby

Decapat
Katılım
12 Nisan 2021
Mesajlar
224
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakın zamanda yayıncılığa ve YouTube'a video çekmeye başlayacağım. Acemi de olsam kaliteli ekipmanlarla girmek istiyorum mikrofon olarak quadcast almayı düşünüyorum alma sebeplerim hem ses kalitesinin iyi olması hem de görünüşü ( şık ve etkileyici bir görünüşü var ) başka mikrofonlara da baktım ses kalitesi Quadcast'dan daha iyi olan ama yayın ve videolarımda müzikle ilgili fazla uğraşım olmayacağı için Quadcast'ın görünüşü yüzünden şu an aklım Quadcast'da ama yine de size sorayım dedim. Quadcast'dan daha iyi ses kalitesi ve görüntüsü şık ve etkileyici olan mikrofon önerileriniz var mı?

Bütçem: Max 5000 TL.
 
Üstte belirtiğim gibi aslında bu mikrofonların ses kalitesinin Quadcast'dan daha iyi olacağını düşünüyorum ama görüntü olarak Quadcast etkiledi biraz beni.
Görüntü olarak bakarsanız alabileceğiniz öbür mikrofonlar sade görünümlü. Bi Quadcast'te var o RGB, dokununca ışığının kapanması gibi şeyler.
 
Üstte belirtiğim gibi aslında bu mikrofonların ses kalitesinin Quadcast'dan daha iyi olacağını düşünüyorum ama görüntü olarak quadcast etkiledi biraz beni.
Dostum sana kalmis ben sahsen cok cok buyuk fark olduklarni arada dusunmuyorum ama butcen guzel 5 e daha iyisini alabilirsin diye dusunuyorum.
 

Geri
Yukarı