Kisisel bilgisayar tanilama yapiliyor sorunu

Sadrettin

Hectopat
Katılım
18 Mart 2017
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Kisisel bilgisayarinizda tanilma yapiliyor diyor. PC uzun suredir ayni sey ama acilmiyor. Otomatik onarim hatasi veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Windows 10 kalıbı hazırla. Boot ettikten sonra Windows kurulum ekranı gelince ''Bilgisayarınızı Onarın'' butonuna tıklayın. Oradaki bütün çözümleri deneyin. Olmazsa ve verileriniz önemliyse Windows'un üstüne kurulum yapın.
 
8Mart 2019'da başıma gelen ve 2 gün boyunca format atmadan düzeltebilirim umuduyla çabalayıp tamamen aynı sorundan kurtulmaya çalıştım olmadı.O yüzden Tek çaresi format olan sorundur.Ancak format atarken kişisel verilerimi ve dosyalarımı sakla seçeneği ile format atılırsa PC'niz sorunsuz tüm hataları gideriilmiş şekilde başlayacaktır.
 
Bende de birkaç gün önce aynı sorun oldu. Ne yaptıysam olmadı, sorun gider, geri yükleme noktasına geri dön işe yaramadı. Windows'un destek sitesinde de bir çözüm bulamayınca Windows 10 yeniden yükleme yaptım. Program ve ayarlar gitti ama belgelerim, müziklerim falan kaldı. Ben yedeği olmayan önemli bir belge vs yoktu, sen yine de yedeklemenin bir yolunu bul belgelerini güvenme yani belli olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı