Titanfall 2 "Preparing Game" kısmında takılıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
31
Çözümler
1
Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Ryzen 5 4600H, 4GB GDDR6 GTX1650Ti, 16GB 3200Mhz, Laptop
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Moleküler Biyolog ,Tıbbi Laborant
RAM
16GB 3200 CL22
Ekran kartı
GTX1650Tİ 4GB GDDR6
Anakart
LAPTOP/ASUS
İşlemci
RYZEN 5 4600H
Steam'den Titanfall 2 kurdum play dediğimde EA App açılıyor preparing Game yazıyor. Daha sonra Steam oyunu doğrulama yapıyor ve tepkisiz kalıyor oyunu kesintisiz indirdim. Sürekli bu şekilde EA App sildim yükledim yine aynı sorun devam ediyor. Oyun açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
 
Selamın aleyküm bildiğim 2-3 çözümü yazacağım hocam.

1- Görev Yöneticisini açın (CTRL+Shift+ESC) ve bütün EA App ile ilgili uygulamaların görevini sonlandırın.

2- Görev Yöneticisini açın (CTRL+Shift+ESC) ve bütün Steam ile ilgili uygulamaların görevini sonlandırın.

3- Steam'i açın Kütüphanede oyunun üstüne tıklayıp Özellikler (Properties) tıklayın, daha sonra Local Files seçeneğine tıklayın ve Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula (Verify Integrity Of Game Files) sonra kapatma tuşuna basıp oyunu tekrar açmayı deneyin (Bilgisayarı Tekrar Başlatabilirsiniz.)

4- Steam uygulamasını açın sağ üste Steam yazan yere tıklayın ve Çıkış düğmesine basın, Sonra Windows tuşu + E tuşuna basınız, arama yapabileceğiniz yere "c:\Program Files (x86)\Steam" yazın ve arayın. Appache dosyasını bulun ve sağ tıklayıp silin ve Steam uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.

Umarım işinize yarar.
 
@ŞehriZade aleykümselam. Maalesef hocam denedim hepsini yine aynısı devam ediyor. Play tuşuna basmamla oyun EA App'e yönlendiriyor oradan da Steam'e yönlendirip otomatik dosya doğrulama yapıyor. EA App'de kütüphaneye baktığımda oyun görünmüyor ve oyna butonu da yok onu da anlamadım. Ben oyunu Steam'den almıştım bu EA tamamen çöp pişmanlık. Sıfırdan tekrar indirsem düzelir mi acaba bilemiyorum 1 günde anca iniyor zaten 65GB :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı