Türkiye'de en çok aboneye sahip dizi-film platformları açıklandı

Prime Video'nun ülkemizde bu kadar rağbet gördüğünü açıkçası bilmiyordum.
Aslında millet Prime Video değilde, Amazon Prime ile geldiği için kullanıyordur. 40 TL'ye hem ücretsiz kargo hem oyun içerikleri hem de film/dizi servisi.
 
Artık diziler ve programlar televizyondan Youtube'a yüklendiği için insanlar boş vakitlerinde dizi film izlemek yerine Youtube'da dizi program takip ettiklerini düşünüyorum. Ailede hep var olan bir ortak Netflix hesabı 3 yıldır açılmadı, yok. Amazon desen ücretsiz kargo olayı için bir süre kullanmıştık ve The Boys'la Rings of Power dışında hiçbir şey izlememiştim. Blu TV de biraz sponsor boostu yiyor sanırsam.
 
Disney'in çöküşü beni mutlu etti. BluTV'nin de neden bu kadar yüksek olduğu e-ticaret sitesinden bedava alındığından dolayı oldu. Amazon dizi film konusunda biraz gayret gösterse eminim Netflix'in yerini her türlü alırdı. Arada güzel yapımlar çıkarıyorlar ve her çıkarttıkları yapımları Türkçe dil desteği ile çıkartıyorlar ama yetersiz. Tabii Amazon için yaptığım bu değerlendirme sadece dizi film platformu içindir. Yoksa Amazon Prime Video'ya verdiğiniz üyelik ücreti sadece bunun için değil. Prime Gaming ve Amazon Prime için de geçerli ve orada sunulan avantajları da eklediğinizde üyelik ücreti hiçbir şey.

Blu TV'nin yarısı Sıfır Bir, diğer yarısı da Behzat Ç. için alınmıştır zaten :D
Dostum Hiç sanmıyorum alakası bile yoktur. Hepsiburada Aralık ayında yaptığı açıklamada Premium üyeleri 2 milyonu aşmış. Bu da demek oluyor ki Buradan 2 milyondan fazla Blu TV üyesi yapıyor. Ayrıca hepsiburada'dan üyelik alanlarda aylık değil yıllık alıyor ki, uygun olan fiyat ücreti yıllık üyelikte daha da uygun oluyor otomatikman 1 yıl boyunca Blu TV üyesisin. 180 TL yıllık üyelik ücreti veriyorsunuz. Sen bu ücrete 1 ay netflix üyeliği alamıyorsun.
 
Son düzenleme:
Disney+ kullananları bi ara vatan haini ilan etmiyorlarmıydı la? xD

Atatürk dizisinden kaynaklıydı. Ona bende karşıydım. Fakat Disney+ kullanıyorum diye vatan haini ilan edenler bir önce kendilerine baksın. Boş bir yorumdan öte değil çünkü bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı