Apple Music, Diğer Platformlardan Liste Aktarma Özelliği Üzerinde Çalışıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.549
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Apple Music liste aktarma.

Apple, müzikleri tek tek taşıma ihtiyacının, Apple Music’i denemek isteyenler için büyük bir engel olduğunun farkında. Bu sebeple, farklı platformlarda bulunan çalma listelerini taşıyabilmenizi sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Reddit’teki birkaç kullanıcının tespit ettiği duruma bakılırsa, Apple Music uygulamasının Adroid sürümü, SongShift tarafından desteklenen yeni bir çalma listesi taşıma aracına dair referanslar içeriyor. Bu […]

Devamı: Apple Music, Diğer Platformlardan Liste Aktarma Özelliği Üzerinde Çalışıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Apple Music kullanıyordum ama Spotify'da müzik keşfetme özellikleri daha gelişmiş olduğu ve bazı müzikler Apple Music'te olmadığı için Spotify'a geçtim. Apple bu konularda da güncellemeler yapabilirse çok iyi olur. Özellikle arayüzü çok estetik ve sade, müzik kalitesi güzel ama müzik keşfedemedikten sonra bir anlamı kalmıyor. Hatta bunu yazarken Apple Music'e geçesim geldi haha.
 
Liste aktarma olayı güzel de... Şarkı önerileri güzel değil Apple Music'in, çok alakasız şeyler de önerebiliyor tüm tadı kaçırıyor.
 
Apple müziğin arşivi ve tasarımı yetersiz olsa da ses kalitesi olarak Apple müzik daha iyi özellikle Apple cihazlarda. Aile-ortak kullanıyorum yıllık 50-60 TL ödüyorum.

 

Geri
Yukarı