My Summer Car satsuma muayene

Mesut Arda

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
101
Çözümler
3
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
YouTube İçerik Üreticisi - Öğrenci
Araç önceden fullenmiş idi. Şimdi plaka almaya karar verdim muayeneye götüreceğim. Neleri değiştirmeliyim, araçta neler olmalı, neleri kontrol etmeliyim? Bu sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum. İyi sosyaller :)
 
Traktörün arkasında reflektör olması lazım onu mutlaka al bir de eğer lastikler en baştaki lastiklerse muayeneden geçmez onları değiştirmek gerekebilir.
 
 
Teşekkür ederim arkadaşlar. Rehberi görmediğim için takla kafesini söktürmüştüm. Onun dışında süspansiyonlar hariç bütün parçaları orijinale çevirdim. Egzoz sistemi ve n2o kiti kesinlikle düzeltilmeli. Yarış karbüratörü değişmeliymiş. En önemlisi emisyon ayarınız, yanınızda kesinlikle en azından tornavida götürün ayrıca emisyon göstergesini alın. Emisyon değeriniz 15'in üstünde olmalı sırf bu yüzden 2 kere muayeneden kaldım 😥 (şu an param kalmadı...). Onun dışında ses sistemi, CD çalar, ralli süspansiyonu, antenler, tampon altı sarı lambalar, yarış baskı balatası (isminden emin değilim ama böyle bir şey), takla kafesi, yarış koltukları ve stock egzozun ucuna takılan süs zımbırtısı muayenede sorun çıkartmıyor. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. İyi günler ve iyi sosyaller :D
 
Konuyu hortlatıyorum ama başka arkadaşlarda bilgilensin. Nos kitinin sadece racing karbüratöre takılan kısmı sökülecek. Racing karbüratör sökülüp Twin'ya da stock karbüratör takılacak. Stock headers takılacak. Stock egzoz borusu ve egzoz olacak. Uyarı üçgeni olacak. Lastikler stock ya da gommer gobra olacak. Roll cage yarış süspansiyonu vs hiçbir şey sorun çıkarmaz. Dediklerimi yapıtğınız sürece geçmeme şansı yok.
DİPNOT:A/F yani hava yakıt karışımınız 14.4 ile 15 arası olması lazım fazlası azı olmayacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı