Elektronik Powertec 6935016801171 Tr-658 Tıraş Makinesi 475 TL

Bende de Philipps var, aklım çelinmedi değil konudaki ya da atılanı önerir misiniz?

İkisi arasındaki farkı tam bilmiyorum, atılanı "en kötü ne olabilir" diye almıştım daha ilk kullanışımda sakallarım uçuşmaya başladı nasıl kesiyor şok oldum. Philips ile bırak sakalların uçuşmasını aynı yerden 2-3 kere geçiyordum kessin diye.

Dehşet bir motoru var, yağ gibi gidiyor cildinde insanın. Kurt adam olduğum için sırt, omuz ve boynumun altına da götürüyorum tertemiz ediyor.
 
Kuaförümde görmüştüm pandemi döneminde sakallarımı sıfıra yakın almıştı hayran kalmıştım cidden. Ben bu modeli beğenmeme rağmen almadım dikey şarj standı olsun istemedim. Tr- 858 modelini aldım. Tr- 858 modeli de çok iyi Type-C ile şarj oluyor içinden bilindik standart içerik taraklar ve Type-C şarj adaptörü çıkıyor. Sıfıra yakın alıyor neredeyse biraz daha sinek kaydı isterseniz zaten sonrası jilet kullanıyorsuz ama çok nadir jilet kullanmışımdır istediğim sinekkaydı sonuçlarını hep aldım zaten. Bir sene olacak bir sorun ile karşılaşmadım çok memnunum tavsiye ederim.

Amazon.com.tr
 
Bende de bundan var. Kendimize bunca sene Philips, Braun falan kullanarak eziyet etmişiz resmen, erkek adam Powertec kullanır.
Sorma philips aldım dünya para verdim birde kendini bileyen, yok yağsız çalışıyor felan dediler. Kesmediği yerim, yolunmadık kılım kalmadı.
 
Yüzdeki tüyleri almak için uygun mu? Fazla mı gelir acaba diye düşünüyorum. Yine tıraş için de kullanırım tabii orası ayrı.

Göz altı tüylerini diyorsan ağda veya yakmak daha mantıklı. Aldıkça kalınlaşıyorlar.
 
Kuaförümde görmüştüm pandemi döneminde sakallarımı sıfıra yakın almıştı hayran kalmıştım cidden. Ben bu modeli beğenmeme rağmen almadım dikey şarj standı olsun istemedim. TR- 858 modelini aldım. TR- 858 modeli de çok iyi Type-C ile şarj oluyor içinden bilindik standart içerik taraklar ve Type-C şarj adaptörü çıkıyor. Sıfıra yakın alıyor neredeyse biraz daha sinek kaydı isterseniz zaten sonrası jilet kullanıyorsuz ama çok nadir jilet kullanmışımdır istediğim sinekkaydı sonuçlarını hep aldım zaten. Bir sene olacak bir sorun ile karşılaşmadım çok memnunum tavsiye ederim.

Amazon.com.tr

Tam da 858 modelini almayı düşünüyordum hocam, haftada 1-2 kere tıraş olan biriyim biraz uzadığını fark etsem bile alıyorum sakalları, sık kullanımda herhangi bir sıkıntısı oluyor mu cihazın?
 
Tam da 858 modelini almayı düşünüyordum hocam, haftada 1-2 kere tıraş olan biriyim biraz uzadığını fark etsem bile alıyorum sakalları, sık kullanımda herhangi bir sıkıntısı oluyor mu cihazın?
Aynen benimde öyle yeri geliyor 2 haftada 1 kullanıyorum bazen berbere gidiyorum çünki sakal traşı için oranında ayrı bi keyfi var :) Geçen sene Nisan ilk haftası almıştım hemen hemen 1 sene dolucak hiç bir sıkıntısını görmedim yağlama bile yapmadım.
 
Ürünün yorumları iyi, fiyatı da fena değil. Sadece sakal için değil saç ve vücut kulları için de kullanılabileceği yazıyor. Hiçbir makine jilet gibi sıfır alamıyor ama makine ile tıraş olmak daha kolayıma gidiyor benim. Böyle bir ihtiyacınız varsa değerlendirilebilir.

Eki Görüntüle 2125148

Hocam öncelikle merhaba makineyi kullanmış biri olarak söylüyorum aşırı fiyat performans bir ürün fakat önerdiğim ürünü de kullandım o da alınabilir. Attığınız ürün biraz eski fakat iyidir hocam.


Hocam merhaba bu makine hayatımda gördüğüm en güzel F/P ve sıfır alan makine diyebilirim bu makineyide hocamın önerdiği makineyide kullandım hemen hemen ikisi de aynı fakat bunun şarjı daha iyi gidiyor ve en az 15 tıraş çıkartıyor. Fiyatı 2019-2020 de 100 lira civarıydı şu an pahallanmıştır tavsiye ederim alırsanız düzgün kullanırsanız bu makine rahat 5-6 sene götürür.
 

Geri
Yukarı