4070 düz veya 4070 Super ekran kartı ile sistem toplama

inceleyeceğim hemen hepsini çok zor karar vermek arkadaşlar gerçekten siz olsanız hangisini alırdınız direk tak diye :D

Ben 1080P'de 4070 Super ve 7500F/7800X3D ikilisini tercih ederdim. 4070 Ti Super bu çözünürlüğe çok güçlü, 7500F de yanına güçsüz kalır.

Bizzat 1080P'de 5700X3D ve düz 4070 kullanıyorum.
 
tamamdır o zaman son sorum arkadaşlar 2 fanlı diye soğutması kötü olmaz demi 3 fanlı ekran kartlarıyla aralarında çok fark oluyor mu
 
inceleyeceğim hemen hepsini çok zor karar vermek arkadaşlar gerçekten siz olsanız hangisini alırdınız direk tak diye :D
55k olanda sıvı soğutmandan pek içim haz etmese de kasayı gt502 olarak ayarlar, depolamayı da yükseltip 60k barajına dayanırdım. İlerleyen dönemde de kesinlikle sıvı soğutmayı değiştirirdim.
 
Hazır sistem bakıp tercihen içine yükseltme yapman daha ekonomik olur. Örneğin buna SSD yükseltmesi, soğutucu ve tercihen anakart seçilebilir. Hatta bütçen yetiyorsa işlemciyi 7800X3D bile yapabilirsin keyfine ve bütçene kalmış.

Ventus'u düzeltiler mi bu seride?
 
Ventus'u düzeltiler mi bu seride?

4060 Ti'ını kullandım çöptü ama hazır sistemde şans verilir mi neden olmasın. Sıfırdan sistem dizecek için birisi için bir miktar para kurtarmaya olanak sağlıyor. Ben mevcut sistemime aldığım için Colorful iGame Ultra serisine yöneldim, tuğla gibi kart yapıyor herifler ama bulmak zor piyasada.

Yoksa düz 4070'leri bedava parasına satılıyordu denk gelmişsinizdir.
 
@Hakan Rıza O zaman ilk iki atılan sistem güzel, özelleştirmeler ile daha da güzel olur ama taksit ile alacaksan yaptığın özelleştirmelere bağlı bütçeyi geçebilir. Gamegaraj'ın vade farkı daha azdı değişmediyse, oraya da bakabilirsin. O sitede de ama yüksek fiyatlı ve f/p olan sistemlerde kasa Kyber oluyor, o da segmentine göre zayıf kalıyor. Ama dersen ki herhangi problem çıkartır mı diye, çıkartmaz. Fiyatlar da genel olarak yakın hatta bir tık daha ucuz bu aralar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı