iPhone telefonda şebeke gidip geliyor

Erkan Ertekin

Centipat
Katılım
18 Nisan 2023
Mesajlar
17
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4 GB RAM
Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz 2.94 GHz
Windows 10 Pro 64 Bit
ATI Radeon HD 6350
SSD 256GB ATA Device
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar durduk yere Instagram'da Reels izlerken bir anda dikkatimi çekti. Cihazım 7 Plus şebeke gidip geliyordu. YouTube Google de biraz araştırdım ve birkaç şey denedim SIM kartı çıkarıp taktım oynamıştır diye olmadı. Telefonu yeniden başlattım olmadı uçak moduna alıp kapattım olmadı birkaç telefoncuya sordum herkes farklı bir şey söyledi kafam karıştı. Tam olarak nedeni neden kaynaklı onu bile anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Bazılar SIM kart yuvasındandır dedi bazılar Wi-Fi entegresinden dedi bazıları şebeke entegresinden dedi. (Şebeke gidip gelmeden 4 gün önce ses entegresini yaptırdım ondan kaynaklı olabilir mi acaba telefoncu yok dedi ama?)
 
iPhone 7'lerin kronik sorunudur. Tabii sizde eskiden yoksa ses entegresi ve şebeke entegresi anakart üzerinde olduğu için telefoncu yok dese de oraya zarar vermiş olabilir. Telefonu DFU moduna alıp sıfırlamaya deneyin.
 
iPhone 7'lerin kronik sorunudur. Tabii sizde eskiden yoksa ses entegresi ve şebeke entegresi anakart üzerinde olduğu için telefoncu yok dese de oraya zarar vermiş olabilir. Telefonu dfu moduna alıp sıfırlamaya deneyin.

Teşekkür ediyorum ama dfu modu ne.
 
Arkadaşlar durduk yere Instagram'da Reels izlerken bir anda dikkatimi çekti. Cihazım 7 Plus şebeke gidip geliyordu. YouTube Google de biraz araştırdım ve birkaç şey denedim SIM kartı çıkarıp taktım oynamıştır diye olmadı. Telefonu yeniden başlattım olmadı uçak moduna alıp kapattım olmadı birkaç telefoncuya sordum herkes farklı bir şey söyledi kafam karıştı. Tam olarak nedeni neden kaynaklı onu bile anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Bazılar SIM kart yuvasındandır dedi bazılar Wi-Fi entegresinden dedi bazıları şebeke entegresinden dedi. (şebeke gidip gelmeden 4 gün önce ses entegresini yaptırdım ondan kaynaklı olabilir mi acaba telefoncu yok dedi ama?)

Entegre arızası olabilir sistemi sıfırla önce sonra bak benim iPhone hafif düştü yere Wi-Fi entegresi arızası oldu Wi-Fi'ya bağlanamaz oldum tamire gidecek 600 TL yutar kesin. Tamir için iyi işi bilen güvenilir usta veya servis çok önemli dikkat et derim.
 
Ben bugün bir telefoncuya gittim ses entegresinden dolayı olabilir yaptırdığın yere götür dedi ses entegresini yaparken şebeke entegresini ısıttıysa ondan dolayı olabilir dedi bende yaptırdığım yere götürdüm orada şebekeyi sıfırladı bir süre düzeldi tekrardan aynısı oldu yine gidip geliyor yaptırdığım yerde dedi ki ses entegresiyle alakası yok dedi şaşırdım kaldım vallaha 7 Plus pişmanlık ya almayın aldırtmayın.
 

Geri
Yukarı