Çözüldü Bilgisayar hata vermeden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vibatuka

Attopat
Katılım
4 Mart 2024
Mesajlar
7
Çözümler
1
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 1 TB
Ekran kartı
MSİ RTX 3050
Anakart
MSİ B350 PRO GAMİNG
Merhaba,
Bilgisayarı açtığımda herhangi bir oyuna girmezsem bir sorun yok. Ama bir oyuna girersem (PUBG, FC24, CS:GO vb) PC direkt hatasız donma bile yapmadan güç keser gibi kapanıyor. Tekrar açıp oyuna girdiğimde ise bu sefer sorunsuz çalışıyor. Bu hata nedir neyin nesidir kafayı yemek üzereyim.

İşlemci R5 2600. sıcaklık değerleri gayet normal sıvı soğutma mevcut.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Islemcide dahili ekran karti var. Buyuk ihtimalle oyunlarda 3050 ye gecmiyor ve cpu asiri sicaklik sonucu pcyi kapatiyor. Sistem yenimi toplandi? yoksa yukseltmemi yapildi? Yukseltme yapildiysa 0 bir fleshbellekden windows 10 format gerekli. Suruculer karismis ola bilir.
 
Merhaba. Islemcide dahili ekran karti var. Buyuk ihtimalle oyunlarda 3050'ye gecmiyor ve CPU aşırı sicaklik sonucu PC'yi kapatiyor. Sistem yenimi toplandi? Yoksa yukseltmemi yapildi? Yukseltme yapildiysa 0 bir fleshbellekden Windows 10 format gerekli. Suruculer karismis olabilir.

Ekran kartı genel olarak 65 dereceden fazlasını zor görüyor. Sonradan sadece ekran kartı ve SSD takıldı. Format atıldı.
 
bu konuyu inceleye bilirsiniz
eger sorun devam ederse 0 yeniden fleshbellekden sistem kurun. SSD de ola bilir. Yinede devam ederse guvenli bir servise yollayiniz. Sorunun kaynagi cok ola bilir. Biosdan, anakartdan kaynakli, psudan, ssd den, yazılımdan, ramdan ve bir çok birleşenden kaynaklanıyor ola bilir.
 
Servise vermeyi ben de düşünüyorum. Vermeden aklımda son kez bir format atmak var bakalım göreceğiz. Ama acaba farklı bir problem mi var diye formata son aşamada başvurmak geçiyor gönlümden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı