Football Manager gerçekten kolay mı?

Meta taktikleri ve meta oyuncuları öğrenip onları almaya özen gösterirsen kolay. 4-3-2-1 gegenpress üstüne ucuza internetten ogrenebilecegin wonderkidleri al 2 3 senede yenilmez armada oluyorsun zaten. Sadece ayarları, butonları vb. öğrenmek vakit alıyor.
 
İnternetten oyuncu ve taktik araştırmazsan , editör kullanmazsan kısaca hile yapmazsan o kadar da kolay bir oyun değil. Fakat dinamiklere hakimsen çok zor da değil.
 
Editorle ne zevki kalacak hocam oyuncu taktik neysede 🙂
Genelde 3. sezon başında yönettiğim takımın alt yapısına ''oğlumu'' eklerim editör ile :) Onun haricinde kullanmamak lazım zevk almak isteniyorsa.
 
2008’den beri FM oynuyorum oyun 2009’da maç motoru olarak neyse hala o. Rakibi olmadığı için hiçbir şeye emek vermeyen ve asla kendini geliştirmeyen bir firma. 2023’den sonra oynamayı bıraktım. Vakit kaybı.
 
Son düzenleme:
Football Manager gerçekten kolay bir oyun mu yoksa bana mı zor geliyor?
Genelde üst seviye takımlar tercih edilirken ben bu oyuna ilk başladığımda Artvin Hopaspor'umu çalıştırmıştım. Kulüpte her işi ben yapıyordum. Ama iyiki de öyle yapmışım. Şimdi bakıyorum ki zorla kendini sınayınca oyunun dinamiklerini ve yapısını daha iyi kavrıyorsun. Merak edenler olursa Hopaspor ile 34 sene oynadım.
 

Geri
Yukarı