Çözüldü Elden Ring kadim rünler aktif edilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ragapol

Centipat
Katılım
18 Nisan 2023
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Godrick, Rennala ve Radahnı kestim. Godrick rünü kullandığım için öbür rünleri hala aktif etmedim. Karakterimi revize etmek için rennalaya gidip karakteri yeniden düzenlediğimde fark ettim ki godrick rünü takıp çıkardığımda statlarımda herhangi bir değişiklik olmuyor. Takıldı mı diye düşündüğümden radagon soresale takıp çıkardım statlar değişiyordu. Durumu çözemedim, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
 
Godrick, rennala ve radahnı kestim. Godrick rünü kullandığım için öbür rünleri hala aktif etmedim. Karakterimi revize etmek için rennalaya gidip karakteri yeniden düzenlediğimde fark ettim ki godrick rünü takıp çıkardığımda statlarımda herhangi bir değişiklik olmuyor. Takıldı mı diye düşündüğümden radagon soresale takıp çıkardım statlar değişiyordu. Durumu çözemedim, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Rune Arc kullanman lazım arkadaşın dediği gibi ama öldüğünde gidiyor tekrardan aktif olması için tekrar rune Arc kullanman gerekiyor bayağı gereksiz yani geçemediğin boss fightlarda falan kullanılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı