Diğer Finish bulaşık makinesi temizleyicisi 59 TL

Katılım
4 Nisan 2020
Mesajlar
5.013
Makaleler
10
Çözümler
268
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Web üzerindeki diğer taramalarda fiyatlar bu şekilde. %31 indirime girmiş, 86 TL'den düşüyor. İndirimsiz fiyatı bile diğer sitelere oranla iyiyken, indirimli fiyatı bir hayli iyi.

1710533386920.png
1710533397958.png
 
Üründen 1 adet satın aldım ve iptal edildi. Kaç aydır bir şey almıyorum halbuki.
Eki Görüntüle 2141902
Bu bende de oldu. Amazondan önce yurt dışından klavye aldım iptal edildi. Tekrar denedim yine aynı. Aynı mesaj geliyor hatta. Türkiyeden klavye aldım yine aynı. Keycaps aldım yine aynı. Görüş düzeltirler. Benim ki 1 hafta falan sürdü. Aman diyim bir şey alma sıfırlanıyor işlem başa.
 
BİM ve A101'in kendi fason ürettirdikleri bulaşık makinesi temizleyicileri alın paranız cebinizde kalsın. Hepsinin içeriği birebir aynı ve kullandığımda hiç fark olmuyor.

Bulaşık deterjanında Finish, Fairy falan iyi de tuz, parlatıcı gibi ürünlerde hiçbir esprileri yok.

Kişisel tecrübeler önemli. Ürünü bizzat kullanmadım. Ama illa bir kalite farkı olduğunu düşünüyorum bu tarz ürünlerde. Yorumunuz için teşekkürler.
 
Kişisel tecrübeler önemli. Ürünü bizzat kullanmadım. Ama illa bir kalite farkı olduğunu düşünüyorum bu tarz ürünlerde. Yorumunuz için teşekkürler.

Hepsini kullandım, kullanım sonrası baktım sağladıkları parfüm ve yüzeysel temizlik neredeyse aynı. Bulaşık makinesinde önemli olan içerideki filtre ve onun altındaki hazneyi elle düzenli temizlemek. Uzun süre ihmal edilirse tıkanıp makinenin temizleme gücünü ciddi anlamda azaltıyor.
 

Geri
Yukarı