Bully Mobil versiyonu incelemesi

BiloBey12

Picopat
Katılım
29 Ocak 2024
Mesajlar
160
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bully'i kaç sefer bitirdim. Güzel oyun. Android'e çıkmış, bakayım dedim. Bitirdim ama 30 liram çöp oldu. Hayal kırıklığına uğradım. PC versiyonunda turuncumsu bir atmosfer vardı. Grafikleri güzeldi shader. Vardı ama Android'de kaldırmışlar. Çok sevmedim. Oyun dosyaları çok karışık. Android versiyonunun Türkçe yaması bile yok. Her oyunun anniversary versiyonu bozuyor. Bence scholarship Edition Android'den daha güzel.

Ekran Görüntüsü (68).png


Ekran Görüntüsü (69).png


Aralarındaki farkı görüyorsunuz, bana göre PC versiyonu daha güzel grafiğini Android'de bozmasalardı daha güzel olurdu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunu Xbox 360 veya Windows 7 çalıştırmayan bir sistemde oynamak eziyet zaten. Rockstar hiç bir oyununu fixlemiyor Manhunt 2 CD-ROM korsan karşıtı eklentiyi çıkarmamışlar ve bundan dolayı oyun takılıp oyunu satın almanız gerektiğini söylüyor. Midtown Madness 2 crackli versiyon. Ve daha binlerce rezillik. Eklemek gerekirse GTA: San Andreas denen ***tan port. Türkçe yama demişsiniz fakat oyunları ben orijinal dilinde oynama taraftarıyım yamada kelime şakaları vb. dil bilgisi içeren şeyler yok olup gidiyor.
 
Son düzenleme:
Bu oyunu Xbox 360 veya Windows 7 çalıştırmayan bir sistemde oynamak eziyet zaten. Rockstar hiçbir oyununu fixlemiyor Manhunt 2 CD-ROM korsan karşıtı eklentiyi çıkarmamışlar ve bundan dolayı oyun takılıp oyunu satın almanız gerektiğini söylüyor. Midtown Madness 2 crackli versiyon. Ve daha binlerce rezillik. Eklemek gerekirse GTA: San Andreas denen ***tan port. Türkçe yama demişsiniz fakat oyunları ben orijinal dilinde oynama taraftarıyım yamada kelime şakaları vb. dil bilgisi içeren şeyler yok olup gidiyor.

Bence haklısın aynı filmlerdeki Türkçe dublaj rezilliği gibi İngilizceyi bilsem Türkçe yama yapmazdım

Cidden oyun çıktığında yıl 2008 (evet 2008'de App Store ve Google Play'de oynanabilir durumdaymış.) İdi Xbox 360'da kasan bir oyunu mobil telefonlarda nasıl olmasını bekliyordu.

Hiç bu kadar kötü olacağı aklıma gelmezdi
 
"30 liram çöp oldu" acımasızca olmuş yine de.

Oyuna puanım 2 çünkü:
-Grafikler cırtlak
-Oyunda doğru düzgün optimizasyon yok
-Kontroller yeterince zor
-Ara sahne sorunları
-Altyazıların keyfinin kahyasına göre açılması
-Aldığım saveleri silip otoatik saveden başlatması
-Görevlerde yapılan hata yüzünden oyunun çökmesi(örnek; final görevinde çubuklardan düşüpte ölmezsek gary kaçmıyor burnunu kaşıyıp dik dik bakıyor)
Ama bunların hiçbiri PC versiyonunda yok tek iyi bir yanı var o da öbür versiyonlara göre Android'de daha hızlı koşması onun haricinde başka bir şeyi yok
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı