Plastik sandalyeye oturunca elektrik çarpıyor

Katılım
25 Kasım 2022
Mesajlar
805
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Masa başında plastik bir sandalyem var. Ne zaman kalkıp geri otursam ve metal bir şeye dokunsam elektrik çarpıyor ve acıtır seviyede oluyor. Plastik sandalyedeki statik elektriği nasıl engelleyebilirim?
 
Yani sağlığınız için en iyisi koltuğu değiştirmek fakat illa çözüm arıyorsanız plastiğe direkt temasınızı engelleyecek şeyler lazım en basit örnek plastik sandalyeler için yastıklar olur ya onlar gibi.
 
Eski, kullanılmayan bir koltuğun üstündeki kumaşı çıkartıp plastik sandalyeye diktirebilirsiniz veya interentte araba koltukları için olan kumaşlardan kullanabilirsiniz.
Birde internet üzerinden araç koltuğu için olan yastıklardan 2 adet alın. bir tanesini ense kısmına diğerini de bel kısmına taktığınız zaman el yapımı ZortFly sandalyeniz hayırlı olmuş olur.
 
Öncelikle vücudumuzdaki sinirlerin üretmiş olduğu Exoplazm'ları başka bir yüzeye dokunarak boşaltmanız gerekiyor. Daha sonra yine vücudun herhangi bir nesneye dokunduğu zaman boşalttığı enerjiyi engellememiz gerekiyor, bunun için ise eliniz tam sandalyeye koyacakken hemen hızlıca geri çekmeniz gerek böylelikle sandalyeyi şaşırtmış oluyoruz. Umarım yardımcı olmuştur.
 
Sandalyeden olduğunu düşünmemin sebebi aynı yerlere ayakta dokununca bir şey olmaması. Oturup dokununca çarpıyor. Sandalyenin de elektrikli olduğunu vücut tüylerini çekmesinden anlıyorum. Üstüne geniş bir örtü attım, ilk denemede çarpmadı, akşam güncellerim.
 

Geri
Yukarı