1600 TL Cherry MX Red Switch klavye önerisi

Amerikalı konservatifler gibi birkaç cümle de kurmuşsun. Ben ne tecrübe ettiysem onu söylüyorum ayrıca, git tek tek dene o zaman hangi XPG 2 yıl gider diye.
Arkadaşın bütçesine uygun klavye önermişim. Önerdiğim klavyeleri neden önerdiğimi anlatmışım. Önermediklerimi ise niye önermediğimi. Sizin yazdığınız mesaja da cevap olarak yaptığınız genellemenin yanlış olduğunu söylemişim. Bahsettiğiniz sorunun kronik olup olmadığını bilmediğimi, ama kronik olmama olasılığının daha yüksek olduğunu, alacak arkadaşa önce internette aratması gerektiğini söylemişim. Yorumumun neresi "boş" anlayamadım.

Siz ise yazdığım teknik detaylara teknik cevap vermek yerine aşağılayıcı üslupla bir mesaj yazmışsınız. Hangisi boş gayet ortada. Ağzınızı toplayın.
 
İkinci ellerde Durgod K310 var. Cherry Mx switch sıfır kutu satıyorlar. 600-900 TL arası PBT tuş takımı var. RGB olsa direkt alacağım da gece çok kullandığım için almıyorum.
 
Alınır. PBT tuşlar için değer. Anahtarlar da en uzun ömürlü Cherry'ler.

Amazon'dan yurt dışı modellere de bakabilirsiniz.
Bende öyle diyordum ama RGB ve bilek desteği yok, kasa olarak full alüminyum gördüğüm kadarıyla. Sizce uzun kullanımda bilek konforu düşük kalırmı, gaming laptop kullandığım için alışığım birde destekli kullanmaya. Sol bileğim normalden biraz daha hassas ve zorlayınca falan sızı yapıyor günde 10 saat bile kullandığım oluyor siz kullanıyorsanız ne dersiniz bilek konforu konusunda.
 
um ama RGB ve bilek desteği yok, kasa olarak full alüminyum gördüğüm kadarıyla. Sizce uzun kullanımda bilek konforu düşük kalırmı, gaming laptop kullandığım için alışığım birde destekli kullanmaya. Sol bileğim normalden biraz daha hassas ve zorlayınca falan sızı yapıyor günde 10 saat bile kullandığım oluyor siz kullanıyorsanız ne dersiniz ilek konforu konusunda.
Hayır kasa tamamen plastik ama gayet sağlam ve kaliteli. Ben alüminyum sevmiyorum anahtar sesleri kötü oluyor.
Ben bilek desteksiz kullanmaya alıştığımdan uzun saatler kullansam bile sıkıntı olmuyor ama ben bilek desteksiz yapamam diyorsanız bu klavyenin size uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü kasası yüksek. Ya ekstra alacaksınız/kendiniz yapacaksınız ya da bilek destekli modele yöneleceksiniz.
 
SteelSeries Apex 9 TKL aldım 1 ay geçemden Type-C kablosu bozuldu gidip telefonumun şarj kablosunu takmak zorunda kaldım kesinlikle Razer Steel gibi gereksiz kasıntı markalar tercih etmeyin önerim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı