iPad 10 film/dizi izlemek için kaç yıl götürür?

Wiro8

Decapat
Katılım
6 Mart 2022
Mesajlar
196
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Annem film/dizi izlemek için bir tablet istiyor bende hazır alıyorken iyi bir şey alayım uzun yıllar kullansın diyorum.
Aklımda iPad 10 veya iPad 5 Air var. Bunlar film vs. izleme amacıyla kaç yıl götürür? Batarya ömrü kaç yıldır?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Edit: Android bir tablet daha ucuz olurdu ama annemin teknolojiyle arası çok iyi değil. Kullanımının basit olması için Apple ürünü tercih edeceğim.
 
Batarya ömürü kullanıma bağlı çok yoğunda kullansanız kullanım süresi azalır, batarya tamamen iptal olmaz, iPad ömür boyu çalışabilecek bir cihaz, Apple yazılım desteği verdiği sürece çalışmaya devam eder. Güncel bi ipad alırsanız yaklaşık 10 yıl sıkıntısız kullabilir.
 
Apple cihazları sağlıklı koşullarda bakımlı ve temiz kullanıldığı sürece yıllarca iş görebiliyor. Resmi olmayan bir ifadeyle yıllardır bir Apple kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim; cihazın ömrünü yazılım güncellemeleri tayin ediyor. Apple da hiç şaşmaz bir cihaza 5 yıl boyunca yazılım desteği sunuyor. Ancak maddi külfetini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Eğer tarayıcı ve YouTube dışında ekstra bir uygulamayla mesai harcanmayacaksa bu cihazda giriş seviye bir cihaz da iş görebilir.
 
Açıkçası iOS daha zor öğrenmesi bana kalırsa yarı fiyatına AMOLED bir tablet daha iyi olur eskiyince yenisine geçersiniz.
 
iOS 9 ya da 10 idi yanlış değilsem.

17146821015965263577790587204509.jpg


Ama artık açamıyorum.

Çalışması hoşuma gidiyor ama sağlam tablet.
 
Bende de çok eski bir iPad mini var iCloud kilitli olduğu için etkinleştiremiyorum. Tanıdığıma sordum çop dedi kurtarılamaz dedi. Bir yerde sat yedek parça olarak alan olur dedi.
Kırmak için çeşitli metotdlar var bilen birisi kırabilir.
 
2017 yılında çıkan iPad 9.7 inç 5.Nesil evde hala kullanılıyor. Netflix falan da sorunsuz çalışıyor. Yani 7 yıl olmuş hala sorunsuz. Air alırsanız bu hesaba 2030 yılını görecektir diye düşünüyorum.

Ama film izleme açısından bence amoled ekranlar daha iyi tabi.
 

Geri
Yukarı