Maket araba yapmak için neler gerekli?

Jason Hudson

Kilopat
Katılım
28 Ocak 2014
Mesajlar
2.991
Makaleler
10
Çözümler
6
Yer
ANKARA
YouTube'da dolaşırken aşağıdaki video ile karşılaştım ve ilgimi çekti aslında bayağı da beğendim fakat internette yeterli bilgilere ulaşamadım, acaba böyle bir veya başka bir model araba yapabilmemiz için neler gerekli, hangi malzemelerden yararlanılır? Benim aklımda bir tane 0.50 sac veya daha düşük ölçülerde sac alıp elimle dikkatlice şekil verebileceğimi düşünüyorum sizce nasıl başlanmalı bu hobiye ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bence sac yerine plastikleri var, direkt yapistiriyorsun. Baslangic ya da detayli isteginize gore o da guzel olur, onu da tavsiye ederim ilgilenirseniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum işe girişip de yaptın mı arabayı, yoksa üşenip kenara mı attın bu fikri? :)

Yaptıysan da fotoğrafını falan atabilir misin? Merak ettim şimdi. :)
Neredeyse 1 yıl olacak, konularım arasında gezerken konu mesajınızı yeni fark ettim. [emoji28] Hocam maket araba yapacağım ama üniversiteden dolayı bu fikre ara verdim üniversite bitince kısmetse bu yaz bir şeyler yapmayı planlıyorum. Duruma göre konu açabilirim fakat bu işi nasıl yapmaya başlayacağımı bilmiyorum. Kafamda bunula ilgili bir şeyler şekillendirmeye çalışıyorum ama malzemeler vs. olsun bu iş bana biraz pahalıya patlayacak ama olsun ve ilk defa bir şeyler yapacağım için profeyonelce olmayacak ondan da eminim. Sanırım öncelikli olarak bu işe arabanın kaporta parçalarının çizimini yapmaya başlayarak adım atmış olacağım.
 

Geri
Yukarı